Avokado soslu palamut

www.favorilezzetler.com yazarı Yılmaz Seçim’den Avakado soslu palamut tarifi...

22 Ağustos 2018, Çarşamba 11:16
A A

Sunum olmadan yemeğinizin bir yanı hep eksik kalır sunumunu kendi ellerinizle yapacağınız muhteşem bir lezzet tarifimiz 1 kişilik porsiyon şeklinde hazırlanmıştır. Günlük ihtiyaç duyulan karbonhidrat ve protein değerlerinin hesaplandığı tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Kullanılacak Malzemeler

-1 adet palamut                                                                       

-1 dal taze kekik                                                                       

-2 adet havuç(turuncu, mor)                                                        

-1 adet baby turp ve çeri domates                                                 

-3  yemek kaşığı zeytinyağı

-100 gram spaghetti

-2 adet biber(sarı, kırmızı)

-Tuz, karabiber

Sos için

-1 adet avokado                                                                          

-1 tatlı kaşığı süzme yoğurt, limon suyu                                       

1 çay kaşığı karabiber, tuz

-1 dal taze soğan

-2 yemek kaşığı zeytinyağı

İşlem Basamakları

-Marine edilmiş palamutları 180 derece fırında pişirin.

-Garnitür için havuçları ve spagettiyi haşlayın.

-Ardından biber ve havuçları soteleyin ve makarnayı da ekleyip ocaktan alın.

-Sos için taze soğanları ince ince doğrayın. 

-Avokadonun yumuşak kısımlarını bir kâseye çıkartın ve püre haline getirin.

-Püre haline getirilmiş avokadolara limon suyu, zeytinyağı, süzme yoğurt, taze soğan, tuz ve karabiberi ekleyin.

-Son olarak pişen balıkları, garnitürü ve sosu tabakta birleştirip servis edin.



SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

;
Sıradaki haber yükleniyor...

Kişisel verilere ilişkin aydınlatma politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Kişisel verilere ilişkin aydınlatma metnimizi inceleyebilirsiniz.