Ekonomi Avrupa Konutları Tem 2'de ilk gün 300 konut satıldı

Avrupa Konutları Tem 2'de ilk gün 300 konut satıldı

Paylaş
Avrupa Konutları Tem 2'de ilk gün 300 konut satıldı

Avrupa Konutları'nın merakla beklenen projesi Avrupa Konutları TEM 2 satışa sunulduğu gün içinde 300 konut yeni sahiplerini buldu.

*Marka değeriyle alıcısına kazandıran Artaş İnşaat imzalı projede ilk gün satış rekorunun kırılmasında aylardır bekleyen yatırımcıların büyük payı var.

Haberin Devamı

*3.400’ün üzerinde talebin alındığı projede 3 blokta 414 konuttan ve 34 ticari üniteden oluşan Avrupa Konutları TEM 2, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı prensibi ile inşa ediliyor.

*17 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Avrupa Konutları TEM 2’de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.

*Avrupa Konutları markasının en büyük ayrıcalıkları arasında yer alan geniş sosyal yaşam alanları, TEM 2 projesinde de dikkat çekiyor.

*Yüzme havuzundan, fitness merkezine, oyun sahalarına, koşu ve yürüyüş parkurlarına ve çocuk parklarına kadar bir çok donatı yer alıyor. Her daireye kat erişimli otopark erişimi de sunulan proje ayrıcalıklarıyla dikkat çekiyor.

*Fiyatların 343.000TL’den başladığı projede 120 aya kadar % 0,85 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor.

Haberin Devamı

*İnşa çalışmalarının hızla başladığı Avrupa Konutları TEM 2’de teslimlerin 2014’ün sonunda gerçekleştirileceği belirtiliyor.

*Siteyle ilgili ayrıcalıklar için tıklayın: http://www.avrupakonutlaritem2.com/ayricaliklar.html

WEB: http://www.avrupakonutlari.com/

http://www.avrupakonutlaritem2.com/

Emlak Güncel.