Spor Avrupa'dan futbol...

Avrupa'dan futbol...

Paylaş
Avrupa'dan futbol...

Avrupa'dan futbol...

İngiltere Premier Lig takımlarından Fulham’ın hücum oyuncusu Andy Johnson’ın, dizinden ameliyat olduğu ve sezonu kapattığı bildirildi. Fulham kulübünün açıklamasında, Colorado’da ameliyat olan Johnson’ın sezonun kalan maçlarında forma giyemeyeceği belirtildi. Bu sezon sakatlıkla boğuşan Johnson, 13 maçta forma giyebilmişti. Takımın diğer forvetlerinden ABD’li Clint Dempsey’nin de sakat olduğu belirtiliyor. 8 kez İngiltere milli takımında da oynayan Johnson, 2008’de Everton’dan Fulham’a geldi. Johnson, Fulham’da 39 maçta 7 gol attı.

EVERTON, SAHA’NIN SÖZLEŞMESİNİ 2012’YE KADAR UZATTI

İngiltere Premier Lig takımlarından Everton, Fransız hücum oyuncusu Louis Saha’nın sözleşmesini 2012 yılının haziran ayına kadar uzattı. Saha, yaptığı açıklamada, sözleşmesinin uzatılmasından memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Everton taraftarının beni ve takımı desteklemesinden memnunum. Bir aile gibiyiz, buraya ait olduğumu hissediyorum" dedi. 31 yaşındaki Saha, Premier Lig’de 13 golle Everton’ın en çok gol atan oyuncusu durumunda. Saha, 2008’de Manchester United’dan Everton’a transfer olmuştu.

REAL MADRİD, MARCELO’NUN SÖZLEŞMESİNİ 2015’E KADAR UZATTI

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid, Brezilyalı sol beki Marcelo’nun sözleşmesini 2015’e kadar uzattı. Real Madrid’in internet sitesindeki haberde, 2012’ye kadar Real Madrid ile sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun sözleşmesinin 2015 yılının haziran ayına kadar uzatıldığı belirtildi. 2007’nin Ocak ayında Brezilya’nın Fluminense takımından Real Madrid’e transfer olan Marcelo, bu sezon 19 lig maçında 2 gol attı.

3

Haberin Devamı