Magazin Avukat adayı güzellik kraliçesi oldu!

Avukat adayı güzellik kraliçesi oldu!

Paylaş
Avukat adayı güzellik kraliçesi oldu!

İngiltere'de Hukuk Fakültesi öğrencisi, 21 yaşındaki Jessica Linley 'İngiltere Güzellik Kraliçesi' (Miss England 2010) seçildi. 60 aday arasından birinci seçilen güzelin, Dünya Güzellik Yarışması'nda İngiltere'yi temsil edeceği belirtildi

Birmingham'daki yarışmayı Nottingham Üniversitesi Hukuk Fatültesi öğrencisi Jessica Linley kazandı. 60 aday arasından birinci seçilen Linley, İngiltere’yi Aralık ayında Çin’de yapılacak ‘Dünya Güzellik Yarışması’nda (Miss World 2010) temsil edecek.

Haberin Devamı

Yarışmada South Yorkshire temsilcisi 21 yaşındaki Jamie Lee Faulkner ikinci, Liverpool temsilcisi 18 yaşındaki Amy Jackson ise üçüncü seçildi. Dünya Güzellik Yarışması’na hazırlanmak için üniversite öğrenimine kısa bir ara vermeyi planladığını söyleyen Linley, “Herkes için en iyisini yapmak ve insanların hayatında fark yaratmak istiyorum” dedi.

İngiltere Güzellik Yarışması’nın juri üyeleri arasında eski İngiltere Güzellik Kraliçesi, ‘reality show’ yıldızı Danielle Lloyd ile ‘Coronation Street’ dizisinin aktörlerinden Ryan Thomas yer aldı.

Alpaslan DÜVEN/DHA