Gündem Ayakkabı mağazasına halı saha yaptırdı!

Ayakkabı mağazasına halı saha yaptırdı!

Paylaş
Ayakkabı mağazasına halı saha yaptırdı!

Burdur'da bir ayakkabı mağazası sahibi, müşterilerinin satın alacakları spor ayakkabıları deneyebilmeleri amacıyla iş yerinin zemin katına halı saha yaptırdı.

Burdur’da ayakkabı mağazası işleten Kemal Erkalaycı’nın iş yerinin zemin katına kurduğu mini futbol sahası ve basketbol alanı görenleri şaşırtıyor.

Haberin Devamı

Kemal Erkalaycı, spor ayakkabı alan bazı müşterilerinin bir süre sonra ayaklarını sıkması ya da bol gelmesi gibi nedenlerle ayakkabıları iade etmek istemesiyle bu fikrin ortaya çıktığını söyledi. Erkalaycı, oluşturdukları halı sahada ayakkabıları deneyen müşterilerin memnun olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Müşterilerimiz ürünü alırken kullanacakları spor dalında deneme yapamadıkları için sonradan dar veya bol geldiği şeklinde şikayetlerde bulunuyorlar ve bir kaç defa topa vurmak veya denemek istiyorlardı. Buna istinaden kafamızda böyle bir fikir oluştu. Alt katımızda da yerimiz olunca ürünlerimizi müşterilerimize denetmek için mini bir spor sahası oluşturduk."

Mağaza müşterilerinden Murat Sunar ise satın alınan ayakkabıların mağazalarda rahat olmasına rağmen, kullanılırken sorun çıkabildiğini ifade ederek, mağazada başlatılan uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haberin Devamı

Murat Çoban - AA