Cumartesi Postası Ayakkabıdan karakter tahlili

Ayakkabıdan karakter tahlili

Paylaş
Ayakkabıdan karakter tahlili

İnsanın evine, arabasına, giysisine bakarak karakteri hakkında ipuçlarına ulaşabilirsiniz. Biz de sezon ayakkabılarıyla karakter tahlili yaptık

Klasik: Tercihiniz klasik ayakkabıdan yanaysa gelenekçi bir karaktere sahip olduğunuzu bilmelisiniz. Aile bağlarınız çok güçlü. Her zaman sade, derli toplu ve şık görüntünüzle dikkat çekmek istersiniz. Planlısınız. Sizin için moda değil, sadelik önemli.

Trend çılgını: Sezonun trendlerinden yüksek topuklu loafer’lar, renk bloklu platform ayakkabılar sizin gibi trend çılgınları için. Çünkü dikkat çekmeyi seviyor ve herkesten farklı olmak istiyorsunuz. Bunu da başarıyorsunuz doğrusu.

Asi: Kuralları önemsemeyen, asi bir yapıya sahipsiniz. Modaya takılıp kalmıyorsunuz. Giyimde cesur bir tarzınız var. Yaşamın diğer alanlarında da kurallar sizi etkilemiyor. Günün getirdiği gibi yaşamayı seviyor, yarını planlamıyorsunuz.

Etnik: Uzakdoğu felsefesi sizi doğuya çekiyor. Biraz etnik, biraz yenilikçi bir yapıya sahipsiniz. Farklı kültürler, seyahatlerinize yön veriyor. Hep arayış içindesiniz. Bulduğunuz anda da ona tüm gücünüzle sarılıyorsunuz.

Özgür: Özgür yaşamayı seviyorsunuz. Sorgulanmaya ve eleştirilmeye de hiç tahammülünüz yok. Bu tercihiniz, ayakkabınıza da yansıyor. Babet tarzı ayakkabıları her zaman ve her yerde giyebilirsiniz. Belki de bulunduğunuz yerden kolay kaçmak için!

Rahatına düşkün: Yüksek topuklar size göre değil. Bu sezonun kolejli stili, size yeni bir rahatlık kapısı açacak. Güzel giyinmeyi severken rahat olmaya da özen gösteriyorsunuz. Sizin şiarınız, şık ve rahat! Yoksa biraz da tembel misiniz?

Seksi: İçinizdeki seksapeli dışarı vurmak istiyorsunuz. Aslında bunu başarıyorsunuz da. Sizin için seksi görünmek önemli ve erkekleri cezbetmenin tek yolu. Bunun için de pırıltıları, hayvan desenleri tercih ediyorsunuz. Sezon trendleri tam olarak size hitap ediyor.

Dikkat çekici: Girdiğiniz ortamda herkesin size bakması ruhunuzu okşuyor. Kendinize güveniyor, bunu başkalarının da takdir etmesini bekliyorsunuz. Topluluk içinde ‘tek’ olmak en büyük arzunuz. Seçtiğiniz ayakkabı da bu ruh durumunun yansıması.

Romantik: İflah olmaz bir romantiksiniz. Hep romantik ilişkiler arıyor, bulduğunuzda da adeta kendinizi kaybediyorsunuz. Duygularınıza yenik düştüğünüz bile oluyor. Sizin renk skalanızda, neredeyse sadece pastel tonlar var.

Yenilikçi: Yaratıcı, çağdaş, çevresine ilham veren bir tipsiniz. Hiç bir kıyafeti olduğu gibi kullanmıyor, mutlaka kendi imzanızı bir yerine atıyorsunuz. Geçmiş sizin için geçmiştir, hep önünüze bakıyorsunuz. Yeni çıkan her şey ilgi odağınız olabiliyor.

Haberin Devamı