Magazin Aybüke Pusat kimdir? Aybüke Pusat kaç yaşında ve nereli?

Aybüke Pusat kimdir? Aybüke Pusat kaç yaşında ve nereli?

Paylaş
Aybüke Pusat kimdir? Aybüke Pusat kaç yaşında ve nereli?

Başarılı bir balerinken sakatlanınca her şeye küsüp eve kapanan ve katıldığı bilgi yarışmasında hayatı değişen Aybüke Pusat güzelliği ve başarılı dizi oyunculuğu ile sosyal medyanın gündeminde. Peki, Aybüke Pusat kimdir? İşte Aybüke Pusat’ın oyunculuk kariyerinde adım adım yükselişinin hikayesi…

Güzelliği tescilli yetenekli oyuncu Aybüke Pusat, kız arkadaşları ile Bodrum'da sosyal mesafe kurallarına uymadan tatil yaptı. Görüntülendiğini anlayan Aybüke Pusat, çılgına dönünce bir anda gündem oldu. İnsanlar Aybüke Pusat’ın hayatını merak etti. İşte balerinlikten oyunculuğa Aybüke Pusat’ın merak edilen hayat hikayesi…

Haberin Devamı

Aybüke Pusat kimdir?

Dizi oyuncusu Aybüke Pusat, 20 Mayıs 1995’te, Ankara’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Bale Bölümünden mezundur. 3 yaşından beri bale yapan Aybüke Pusat dans ve piyano dersleri aldı.

Balerin olarak başarılı bir geçmişi bulunan Aybüke Pusat sakatlanınca baleyi bırakmak zorunda kaldı. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümüne devam etti. "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasına katıldı.

Miss Turkey 2014’te güzelliği tescillendi

Daha sonra Miss Turkey 2014’e katılıp üçüncü oldu. Güzellik yarışmasının ardından dizi oyunculuğu kariyeri başladı.

İlk rol aldığı yapım olan Medcezir dizisinde Elif karakteriyle televizyon kariyerine başladı. Sonrasında O Hayat Benim ve Familya dizilerinde rol aldı. 2017 yılında Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç ve Mehmet Özgür ile birlikte Söz dizisinde rol aldı. Daha sonra Aybüke Pusat Her Yerde Sen dizisinde Selin karakterini canlandırdı.

Haberin Devamı

Aybüke Pusat'ın rol aldığı diziler

Şahin Tepesi

Söz

Familya

Beş Kardeş

O Hayat Benim

Medcezir

Her Yerde Sen

Sinema filmleri

Kapı