Magazin Aydın Aydın Kar banyosu yaptı

Aydın Aydın Kar banyosu yaptı

Paylaş
Aydın Aydın Kar banyosu yaptı

Hakkarili türkücü Aydın Aydın, memleketinde sıfırın altında 10 derecede kar banyosu yaparak şortuyla güneşlendi.

Yaklaşık 2 metreyi bulan karlar üzerine Bağışlı Köyü’ndeki yakınlarıyla birlikte uzanan Aydın, daha sonra kızağa binerek bağlama eşliğinde mini bir konser verdi. Hakkari’nin doğal güzelliklerine dikkat çekmek için böyle bir etkinlik düzenlediğini belirten Aydın, bu etkinliği gelecek yıl festivale dönüştürüp, yüzlerce kişinin katılımını sağlayacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

'Burada herşey bedava'

Sıfırın altında 10 derece soğukta, 2 metre kalınlığındaki karlar üzerine plajdaymış gibi uzanan Aydın ve yakınları, bronzlaşmak isteyenleri Hakkari’ye davet etti. Bir çok insanın Antalya’ya ve diğer batı illerine giderek para harcayıp bronzlaşmaya çalıştığını belirten Aydın şunları söyledi:

"Burada her şey bedava. Buradaki kar bronzlaşmayı sağladığı gibi, bir çok cilt hastalığına da şifadır. İnşallah bu yıl tek başımıza yaptığımız bu kar plajı projemizi, daha da geliştirerek gelecek yıllarda festivale dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Bu festivale de yüzlerce kişinin katılacağını umut ediyoruz. Çünkü dünyada çok ilginç kış sporları yapılıyor. Biz de böyle bir spor başlatmak istiyoruz."

Haberin Devamı

KIZAK ÜZERİNDE MİNİ KONSER

Karlar üzerinde yaklaşık 30 dakika boyunca güneşlenen Aydın Aydın, daha sonra köylüler tarafından yapılan kızağa binerek bağlama eşliğinde mini bir konser verdi. Üzerine şort giydirilen kardan adamın yanında poz DA veren türkücü Aydın ve beraberinkiler, gösterilerinin sonunda soba üzerinde pişirilmiş kestane, otlu peynir, bal ve tandır ekmeği yedi.

DHA