Türkiye (Son Dakika) Aydın'da akılalmaz kaza: Elektrik akımında saçları yandı

Aydın'da akılalmaz kaza: Elektrik akımında saçları yandı

Paylaş
Aydın'da akılalmaz kaza: Elektrik akımında saçları yandı

Aydın’ın Çine ilçesinde evlerinin balkonunda paspas sapı ile oynayan 11 yaşındaki kız çocuğunun elindeki metal sap balkonun yakınından geçen yüksek gerilime temas etti. Elektrik akımına kapılan kızın saçları alev aldı. Kızının yanan saçlarını söndürmek isteyen annenin de elleri yaralandı

Olay gece saat 22:15 sıralarında Çine ilçe merkezi Şevketiye Mahallesi Namık Gedik Caddesi üzerindeki bir evde meydana geldi.

Haberin Devamı

SESİNE KOŞTU

Evlerinin balkonunda paspas ile oynamakta olan 11 yaşındaki Yasemin Y.’nin elindeki paspasın metal sapı balkonun hemen yanından geçen yüksek gerilim hattına temas etti. Bu sırada bir gürültü ile kızının feryat ettiğini duyan anne Hatice Y. yardıma koştu. Çocuğunun saçlarının yandığını görünce elleri ile kızının saçlarını söndürdü.

Bu sırada 11 yaşındaki Yasemin Y.’nin vücudunun bazı bölümlerinde de yanıklar oluştu. Anne Hatice Y. ise kızının yanan saçlarını çıplak elle söndürmek isterken yaralandı.

Olay yerine çağrılan ambulansla Çine Devlet Hastanesi’ne kaldırılan anne kız burada yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Derince Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.