Gündem Aydın'da 'Barones' lakaplı uyuşturucu satıcısı kadın ve torunu yakalandı

Aydın'da 'Barones' lakaplı uyuşturucu satıcısı kadın ve torunu yakalandı

Paylaş
Aydın'da 'Barones' lakaplı uyuşturucu satıcısı kadın ve torunu yakalandı

Aydın polisi, bir üniversiteli gencin ölümüyle sonuçlanan olayda, uyuşturucu temin eden babaanne ile torununu yakaladı. ‘Uyuşturucu Baronesi” adıyla ün salan Seviye A. adlı kadının üniversiteli gençleri ağına düşürdüğü öğrenildi

Aydın Zafer Mahallesi 106 Sokak'ta önceki gece meydana gelen olayda, üniversite öğrencisi Onur Saçıkara, Yunus Emre Karslıoğlu ve Mahmut Furkan Doğan, uyuşturucu zehirlenmesi neticesinde tedavi altına alındı. Onur Saçıkara, yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti, diğer iki arkadaşının da hayati tehlikeleri devam ediyor.

Haberin Devamı

POLİS İFADESİNDE ORTAYA ÇIKTI

Mahmut Furkan Doğan'ın durumunun ağır olması nedeniyle ifadesi alınamazken, Yunus Emre Karslıoğlu polise verdiği ilk ifadede, 2 Kasım günü saat 18.00'de Ilıcabaşı Mahallesi'ne arkadaşlarıyla gittiğini, 300 lira karşılığında bir gençten uyuşturucu madde satın aldıklarını söyledi. Karslıoğlu ayrıca uyuşturucu hapları kullandıktan sonra fenalaştıklarını ve arkadaşlarını arayıp 112 vasıtası ile hastaneye gittiklerini ekledi. Gencin verdiği ifadeden, 3 ay önce de 55-60 yaşlarında bir kadından da yine uyuşturucu madde satın aldıkları ortaya çıktı.