Türkiye (Son Dakika) Aydın'da kahreden kaza: 1 kişi hayatını kaybetti

Aydın'da kahreden kaza: 1 kişi hayatını kaybetti

Paylaş
Aydın'da kahreden kaza: 1 kişi hayatını kaybetti

Aydın'da pazarcılık yapan Erdi Gürbüz (29) ve Recai Şimşek (59) bu sabah işe gitmek için otomobille yola çıktı. Recai Şimşek'in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil şarampole yuvarlandı. Erdi Gürbüz olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın haberini alan yakınları ise feryat etti: Daha 3 aylık çocuğun vardı. Çocuğunu bırakıp nerelere gittin!

Recai Şimşek (59) yönetimindeki otomobil, Aydın-Muğla Karayolu Menderes Köprüsü mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Araç, bir ağaca çarparak durabildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Haberin Devamı

BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Otomobilde bulunan Erdi Gürbüz'ün (29) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. 112 Acil Sağlık ekiplerince Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şimşek'in ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

"DAHA 3 AYLIK ÇOCUĞUN VARDI..."

Pazarcılık yaptıkları ve işe gitmek için yola koyuldukları öğrenilen Gürbüz'ün olay yerine gelen yakınları, "Daha 3 aylık çocuğun vardı. Çocuğunu bırakıp nerelere gittin" diye gözyaşı döktü.