Spor Aykut Kocaman'dan taraftara söz!

Aykut Kocaman'dan taraftara söz!

Paylaş
Aykut Kocaman'dan taraftara söz!

Takımın önce Juventus Bükreş, ardından da Sporting’e kaybetmesi sonrası tecrübeli çalıştırıcı, “Kimse umutsuzluğa kapılmasın. İyi futbolun sözünü veriyorum. Ancak gerçek Fenerbahçe için 1.5 ay lazım” dedi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında önce Juventus Bükreş’e 3-2, ardından da Sporting Lizbon’a 2-1 mağlup olan Fenerbahçe’de bu durum, taraftarların endişelenmesine sebep olmuştu. Fenerbahçeli taraftarlara seslenen teknik direktör Aykut Kocaman, camiaya umut dolu mesajlar yolladı.

İŞTE KOCAMAN'IN SÖZLERİ:


“2 mağlubiyet aldık diye teslim olmamız, umutsuzluğa kapılmamız söz konusu bile olamaz. Biz doğru bildiğimiz yoldan ilerlemeye devam edeceğiz. Takımın iskeletini oluşturmaya çalışıyoruz. Bize gerçek Fenerbahçe’yi göstermek için 1.5 ay lazım. Bu takıma gönül verenlere, iyi bir futbol izleyeceklerinin sözünü veriyorum.”

"HAZIR HALE GELECEĞİZ"


“Temel problemlerden bir tanesi duran toplar. Ancak ana takıma döndüğümüz andan itibaren daha iyi olacağını düşünüyorum. Sporting karşısında oyundaki saldırgan halimiz nispeten daha iyiydi. Bu oyunu biraz daha geliştirerek ilk resmi maçımıza kadar daha hazır hale gelmek istiyoruz. Sonrasında takım tam kıvamına gelecektir.”

Haberin Devamı