Spor Aykut Kocaman'dan transfer açıklaması!

Aykut Kocaman'dan transfer açıklaması!

Paylaş
Aykut Kocaman'dan transfer açıklaması!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yayıncı kuruluş beIN SPORTS'a konuştu. Deneyimli teknik adam, transferle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Takımda gördüğüm en önemli sıkıntı özgüven. Bu özgüven tahribatını çevirmemiz lazım. Transfer gerekli. Ama bonservisi elinde olan oyuncular olması gerekiyor. Bonservisi olmayınca da imza parası oluyor. Oyuncu satmadan alamıyoruz, taraftarımızın bunu bilmesinde fayda var, bonservisi elinde olanlar yüksek imza parası istiyor. Aykut Kocaman transfer istemiyor diyorlar, tam tersi. Gerçekleri konuşunca böyle oluyor, hayal satmıyoruz" dedi.

"İKİ POZİSYONA TRANSFER..."


Deneyimli teknik adam ayrıca transferle ilgili "Öncelikli hedef forvet. İki pozisyona oyuncu istiyoruz, Van Persie ve Fernando nedeniyle acil forvet arıyoruz. Bu sezon yöneticisi, taraftarı, teknik heyeti Fenerbahçe'de herkes şampiyonluk istiyor, gençler oynar mı bilmiyorum. Kulübün, takımın önünü açacak her transfere izin veririm. Sonrasında işin temelini oluşturacağız, doğrusu bu olur. Fenerbahçe'nin menfaatleri her şeyin önündedir" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı