Spor Aykut Kocaman golcüyü buldu

Aykut Kocaman golcüyü buldu

Paylaş
Aykut Kocaman golcüyü buldu

Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürürken, Bayern Leverkusen forması giyen Stephan Kiessling'in listenin ilk sırasında olduğu öğrenildi

Teknik direktör Aykut Kocaman ile Asbaşkan Ali Yıldırım’ın transfere son şeklini vermek için Bad Erlach’taki kampta da kafa kafaya verdikleri ve forvet için Kiessling’te karar kıldıkları öğrenildi.

SAĞ KANATTA KUYT, SOLDA KİESSLİNG, ORTADA SOW

Aykut Kocaman’ın sağ kanatta Kuyt, sol kanatta Kiessling ve ortada Sow üçlüsünü aynı takımda oynatmayı arzu ettiği ve 28 yaşındaki Alman futbolcunun transferinin gerçekleşmesini dilediği belirtilirken, Leverkusen kanadında bir problem çıkması halinde Sercan Sararer ile kontaktın kesilmediği ve alternatif olarak transferi üzerinde çalışıldığı öğrenildi.

YOBO’DA İŞLER İYİYE GİDİYOR

Stoper mevkiine bir takviye yapacak olan Fenerbahçe Yobo konusunda olumlu gelişmeler elde etti. Everton Kulübü’nün yumuşamaya başladığı ve bonservis bedelini 2.5 milyon Euro’ya indireceği tahmin edilirken, Yobo da bu gelişmeden memnun.

Fenerbahçe teknik heyeti Yobo’dan son derece memnun kalırken, Nijeryalı oyuncunun aile yaşantısı, takım arkadaşlarıyla uyumu ve kalitesinin ortada olması sarı-lacivertlileri risk taşıyacak bir başka transfere, bir başka stopere itmekten alıkoyuyor.

Uğur DEMİRKIRDI/DHA

Haberin Devamı