Spor Aykut Kocaman istifa etti!

Aykut Kocaman istifa etti!

Paylaş
Aykut Kocaman istifa etti!

İddiaya göre Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman görevinden istifa etti

Habertürk Gazetesi ve yayıncı kuruluş Lig TV, Kocaman'ın istifa ettiğini son dakika haberi olarak duyurdu.

habere göer, Fenerbahçe Sportif Direktörü ve Teknik Sorumlusu Aykut Kocaman görevinden istifa etti. Henüz resmi bir açıklama yapmayan kulüpten gelecek açıklama bekleniyor.

İddiaya göre Kocaman'ın 'Artık yoruldum, bırakıyorum' dediği belirtiliyor.

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım dün yönetim kurulundan istifa ettiği ve Aykut Kocaman da bu istifanın ardından bırakmayı uygun bulduğu belirtiliyor.

Haberin Devamı

DAHA ÖNCE DE İSTİFA ETTİ

Aykut Kocaman, 22 Aralık tarihinde de istifa etmiş, yönetim kurulu ise bu kararı kabul etmemişti. Kocaman, 22 Aralık 2012'deki istifa kararını şu sözlerle duyurmuştu:

"Yaklaşık 2.5 yıldır çok şerefli bir görev olan Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü'nü yaptım. Bizim gibiler için, hemen her yerde bu formanın özellikle bir şekilde prestijini ve kredisini kullanmış insanlar için zirve burasıdır. Burayı yaşadım.

Ancak açıkçası bunu devam ettirebilecek gücü hissedemiyorum kendimde. Bu maçla beraber Fenerbahçe'deki görevime son veriyorum. Taraftar çok net bir şekilde haklı. Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Pek çok şeyle mücadele etmeye çalıştık.

Zaman zaman saha içinde, zaman zaman saha dışında doğru şeyler yaptık, yanlış şeyler yaptık. Bütün bunların hepsi Fenerbahçe adınaydı. Yapabildiklerimiz bu kadardı. Bu şerefli görevi burada bırakıyorum. Herkese çok çok teşekkür ediyorum.''

YÖNETİM KABUL ETMEMİŞTİ
Fenerbahçe Yönetim Kurulu'ndan, yapılan açıklamada ise Kocaman'ın istifasının kabul edilmediği bildirilmişti.

Spor Toto Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, Trabzonspor ile olan mücadelesini 1-0 kazanarak, iki kez üst üste Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi olmuştu.

Haberin Devamı