Futbol Aykut Kocaman, Konya'da!
Paylaş
Aykut Kocaman, Konya'da!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Atiker Konyaspor ile anlaşan tecrübeli Teknik Direktör Aykut Kocaman, Konya'da coşkuyla karşılandı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Atiker Konyaspor ile anlaşan ve yarın resmi sözleşme imzalaması beklenen tecrübeli teknik direktör Aykut Kocaman, akşam saatlerinde Konya'ya geldi.

Haberin Devamı

Konya Havaalanı'nda yeşil-beyazlı taraftarlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Kocaman, kısa bir açıklama da yaptı.

Aykut Kocaman'ın açıklamaları şöyle:

"Şu bir gerçek, burada olmaktan mutluyum. Uzun zamandır futbolun dışındaydım. Umarım her şey iyi olur. Konya'da yarım kalan işlerimiz var. Son derece gelişen bir takımımız vardı. Konya'ya bu şekilde dönmek, bu şekilde karşılanmak bizim için bir onur."

COŞKUYLA KARŞILANDI

529 gün önce omuzlarda uğurlanarak Konya’dan ayrılan Teknik Direktör Aykut Kocaman, yine taraftarlar tarafından havaalanında karşılandı. Taraftarlar tarafından Kocaman'a çiçek verildi. Yüzlerce taraftarın meşaleler yakarak besteler okunarak büyük bir ilgiyle karşıladığı teknik adam daha sonra konaklayacağı tesise doğru yola çıktı.

Haberin Devamı

3. kez takımın başına geçmesi beklenen Aykut Kocaman ilk kez 2005-2006 sezonunda yeşil-beyazlı takımda görev aldı. Kocaman, 2014-2015 sezonunda yeniden takımı çalıştırmaya başlayarak bir sonraki sezon ligi 3. sırada bitirerek tarihinde ilk kez Konyaspor’un UEFA Avrupa Ligi'ne gitmesini sağladı. Aykut Kocaman’ın teknik direktörlüğünde 2016-2017 sezonunda bir ilki daha gerçekleştiren yeşil-beyazlılar, Türkiye Kupası'nı kaldırarak yeniden UEFA Avrupa Ligi'ne katıldı.