Magazin Aylin Coşkun kimdir? Kaç Yaşında?

Aylin Coşkun kimdir? Kaç Yaşında?

Paylaş
Aylin Coşkun kimdir? Kaç Yaşında?

Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programının bugünkü konuğu Aylin Coşkun’du. 15 yıllık sevgilisiyle evlilik hazırlığı yapan Aylin Coşkun nasıl evlilik teklifi aldığını 2. Sayfa’da anlattı. Peki, Aylin Coşkun kimdir? Aylin Coşkun nereli ve kaç yaşında? İşte Aylin Coşkun ile ilgili merak edilenler…

Kanal D’de yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına konuk olan Aylin Coşkun kendisiyle ilgili soruları cevapladı. Peki, Aylin Coşkun kimdir? Aylin Coşkun nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar…

Haberin Devamı

AYLİN COŞKUN KİMDİR?

Aylin Coşkun, 1976 yılında Almanya'da dünyaya gelmiştir. Coşkun, eğitimini İzmir'de sürdürmüştür. İzmir Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi'nde eğitimini tamamlayan Aylin Coşkun, 1997'de güzellik yarışması Miss Globe'da Türkiye Güzeli seçildi. Müziğe olan ilgisiyle müzisyen hocalardan şan dersleri alıp bu konuda eğitimini tamamlamak üzere girdiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi Şan ve Solfej bölümünden mezun oldu.

Bu arada İstanbul ve Ankara'da bir süre mankenlik yapmış, özel bir televizyon kanalında belli bir süre sunuculukta icra etmiştir. Aylin Coşkun toplam 7 tane albüm yapmıştır.

2000'li yılların başında ilk albümü “Masal”ı Zeyno Müzik etiketiyle piyasaya çıkan sanatçının albümde kendisine ait “Bu Kaçıncı” parçası ve klip çektiği “Yandım Allahım” isimli parçaları ile müzik piyasasında yer etmiştir. Aylin Coşkun 6 albüm daha yapmıştır.

Haberin Devamı