Gündem Aylin Nazlıaka'dan Melih Gökçek fotoğraflı pasta paylaşımı!

Aylin Nazlıaka'dan Melih Gökçek fotoğraflı pasta paylaşımı!

Paylaş
Aylin Nazlıaka'dan Melih Gökçek fotoğraflı pasta paylaşımı!

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, bugün sosyal medya hesabından Melih Gökçek'le ilgili çok konuşulacak bir paylaşım yaptı

POSTA.COM.TR

CHP'den ihraç edilen Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, sosyal medya hesabından üzerinde Melih Gökçek'in fotoğrafı olan bir pasta fotoğrafı paylaştı.


"ZEHİRLİ OLABİLİR DİYE HEMEN ÇÖPE ATTIM"


Aylin Nazlıaka paylaştığı fotoğrafın altına, "Az önce Meclis'teki odama şöyle bir pasta gönderildi. Zehirli olabilir diye hemen çöpe attım" notunu düştü.


İşte o paylaşım:


MELİH GÖKÇEK, AYLİN NAZLIAKA'NIN SUYUNU KESMİŞTİ


Ankara'nın su sorunu tartışmasında, o dönem CHP'de olan Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka ile Melih Gökçek karşı karşıya gelmişti. Melih Gökçek. "Ankara'nın suyu kirlidir" diyen Aylin Nazlıaka'ya "Aylin sen Ankara'nın suyundan değil, evindeki su borularının kirli olmasından ishal oldun" yanıtı vermişti. Melih Gökçek, bir kadına yönelik üslubuyla ilgili eleştirilere, "Ama o da bana Ankara ergeni dedi" cevabını vermişti. Önce söz düellosuyla başlayan tartışma, Melih Gökçek'in Aylin Nazlıaka'nın oturduğu siteye "kaçak su kullandığı" gerekçesiyle astronomik ceza ve sonrasında da suyunu kesmesiyle sonuçlanmıştı.