Yenişehir 'Aynamdaki Gölgeler'e ilgi

'Aynamdaki Gölgeler'e ilgi

Paylaş
'Aynamdaki Gölgeler'e ilgi

'Aynamdaki Gölgeler'e ilgi

MERSİN, (DHA)-MERSİ'de Yenişehir Belediyesinin de destekçisi olduğu 6'ıncı Mersin Uluslararası Tiyatro Festivali kapsamında Yenişehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncuları 'Aynamdaki Gölgeler' oyununu sahneledi.
Sanata ve sanatçıya desteğini sürdüren Yenişehir Belediyesi, bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Mersin Uluslararası Tiyatro Festivali’ne destek verdi. Mersin Tiyatro Derneği (METİD) koordinesinde 5 Aralık’ta sona erecek olan festival kapsamında sahnelenen oyunların birçoğu Yenişehir Belediyesinin salonlarında tiyatroseverlerle buluşuyor. Yenişehir Belediyesi salonlarını ücretsiz tahsis ederek, festival oyunlarının halkla buluşmasına katkı sağlıyor.
Yenişehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncuları da “Aynamdaki Gölgelerö oyununu festival kapsamında sanatseverlerle buluşturdu. Yenişehir Belediyesi tiyatro sahnesinde tek perde halinde sahnelenen oyunu tiyatroseverler ücretsiz izleme fırsatı yakaladı.
Tiyatroseverlerin büyük bir beğeni ile izlediği oyunun sonunda Mersin Tiyatro Derneği(METİD) Başkan Yardımcısı Güler Cengiz tarafından Yenişehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncularına teşekkür plaketi verildi.
'Aynamdaki Gölgeler' oyununda meslek hayatı babası tarafından yönlendirilen ve bu nedenle ruhsal buhranlar yaşayan bir adamın bir saati anlatılıyor. Oyunun kahramanı yüzleşmek zorunda kaldığı diğer benlikleriyle gelgitler ve tartışmalar yaşıyor. Oyunda aynı zamanda on farklı tiyatro oyunundan pasajlarda yer alıyor. Yönetmenliğini Çağlar Ekinci’nin, müziğini ise Veli Polat’ın üstlendiği oyuna esin kaynağı olan öyküler ise Veli Polat, Çağlar Ekinci, Volkan Güneri’ye ait.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı