Türkiye (Son Dakika) 'Aynaya bakamıyorum'

'Aynaya bakamıyorum'

Paylaş
'Aynaya bakamıyorum'

Samsun'da 43 yaşındaki Ender Çavuş iki çocuğunu teslim etmek için yanına gittiği eski eşi 29 yaşındaki Nuray U.'yu çıkan tartışmada yüzünden, başından ve ellerinden falçatayla yaraladı

Olaydan sonra polise teslim olan öfkeli eski eş tutuklandı. İlk kez hakim karşısına çıkan sanık, eski eşini sevdiğini söyledi. Nuray U. ise, "Aynada yüzüme bakamıyorum. Şikayetçiyim" diye konuştu.

Olay İlkadım İlçesi Ulugazi Mahallesi Şifayurdu sokakta yaklaşık 8 ay önce meydana geldi. İddiaya göre 10 yıl önce evlenen Ender Çavuş ve Nuray U. 2 yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Olay günü Nuray U.’yu cep telefonundan arayıp çocuklarına bayram elbisesi almak isteğini söyleyip buluştu.

Olay yerine gelen Ender Çavuş, Nuray U.’ya barışmak istediğini söyledi. Olumsuz yanıt alınca da üzerindeki falçatayı çıkartıp yüzünden, başından ve ellerinden yaralayıp kaçtı. Yaralı kadın çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Ender Çavuş da olaydan sonra polise giderek teslim oldu. Tutuklanarak cezaevine kondu.

Eski eşini yaralamak suçundan 8 yıldan 16 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan tutuklu sanık Ender Çavuş’un yargılanmasına 3’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’nde başlandı. Mahkemede ifade veren tutuklu Çavuş, eski eşini çok sevdiğini belirterek, "Ayrıldıktan sonra onu çok sevdiğim için tekrar bir araya gelmek istediğimi söyledim. Kabul etmeyince aramızda tartışma çıktı. Tartışma sırasında bana hakaret içeren sözler sarfedince gözüm döndü. Eski eşimi yaralamak aklımda bile yoktu. Aniden gelişmiş bir olaydır ve asla planlanmış değildir" dedi.

Mahkemede hazır bulunan Nuray U. ise eski eşinin boşandıktan sonra kendisini kimseye yar etmeyeceğini söyleyip tehdit ettiğini söyledi. Yaşadığı korku dolu anları mahkemede anlatan Nuray U., "Eski eşim barışmak istiyordu. Ancak ben kesinlikle barışmak istemediğimi söyleyince tehditleri devam etti. Ben de hakkında suç duyurusunda bulunmuştum. Olay günü beni cep telefonumdan arayıp çocuklarımıza kıyafet alacağını söyleyip evine getirmemi istedi. Ben bu isteği kabul etmedim.

Bu nedenle olay yerinde buluştuk. Buluşma yerine geldiğimde yoktu. Bir süre sonra arkamdan yanaşıp beni kolumdan tutarak ıssız bir yere götürdü. Barışmak istediğini söyledi. Ben kabul etmeyince arka cebinden falçatayı çıkartarak defalarca bana vurdu. Önceden de ’yüzüne kezzap atıp güzelliğini bozacağım’ diyordu. Çığlıklarım üzerine çevreden gelenler beni kurtardı. Belkide öldürecekti. Bu olay nedeniyle maddi ve manevi zararlara uğradım. Sanıktan şikayetçiyim. Aynada yüzüme bakamıyorum. Toplum içine giremiyorum" diye konuştu.

İfadelerin ardından mahkeme, tutuklu sanık Ender Çavuş’un tutukluluk halinin devamına karar verip duruşmayı erteledi.

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA)

Haberin Devamı