Türkiye (Son Dakika) Aynı aileden 4 kişi 1.5 ay içinde hayatını kaybetti

Aynı aileden 4 kişi 1.5 ay içinde hayatını kaybetti

Paylaş
Aynı aileden 4 kişi 1.5 ay içinde hayatını kaybetti

Adana'da domates konservesinden yapılan menemeni yedikleri iddia edilen anne, baba, oğul ve teyze 1.5 ay içerisinde hayatını kaybetti. 4 kişinin kesin ölüm sebebini adli tıp raporu belirleyecek.

Olay Yüreğir ilçesi, Dadaloğlu Mahallesi'nde meydana geldi. 26 Şubat Pazar günü, Kadriye Belhan (60) kız kardeşi Nebahat Duysak ile öğle yemeğinde el yapımı konserve domatesten menemen pişirdi. Kadriye Belhan, eşi Mustafa Belhan (66) oğlu Mehmet Belhan (37) ve kız kardeşi Nebahat Duysak ile birlikte öğle yemeğinde menemen yedi. Belhan ailesinin kızları ve iki erkek çocuğu menemen yemedi.


MENEMENDEN SONRA RAHATSIZLANDILAR


Önce Nebahat Duysak, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Ardından baba Mustafa Belhan, oğlu Mehmet Belhan, iki gün sonra da anne Kadriye Belhan rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Baba ve oğlu hayatını kaybederken, 1 ay hastanede tedavi gören anne de 17 Nisan günü yaşama veda etti.


GIDA ZEHİRLENMESİ OLABİLİR


Aynı aileden 4 kişinin yaklaşık 1.5 ay içerisinde art arda rahatsızlanarak hayatını kaybetmesinin kesin sebebi belirlenemedi. Ölümlerin ardından her bireyden otopsi için örnekler alındı. Doktorlar sadece menemen yiyen 4 kişinin ölmesi nedeniyle gıda zehirlenmesi üzerinde duruyor ancak kesin sonuç adli tıp raporundan sonra ortaya çıkacak.

Haberin Devamı