Magazin Aynı evde yaşadığı sevgilisinden nafaka istedi

Aynı evde yaşadığı sevgilisinden nafaka istedi

Paylaş
Aynı evde yaşadığı sevgilisinden nafaka istedi

Spiker Ece Özbek geçtiğimiz mart ayında bir erkek bebek dünyaya getirdiği iş adamı Lemi Gülman'dan, 4 yıldır aynı evde yaşamasına rağmen 5 bin TL nafaka almak için dava açtı

Sosyetenin ünlü isimlerinden Lemi Gülman’a bir nafaka davası da 4 yıldır birlikte yaşadığı, uğruna 17 yıllık eşi Reyhan Gülman ile 13 yaşındaki kızı Jasmin’i terk ettiği sevgilisi Ece Özbek’ten geldi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz mart ayında Emir adını verdikleri bir erkek çocuk dünyaya getiren Ece Özbek, İstinye Park’ta aynı evi paylaştığı Lemi Gülman’a, İstanbul Aile Mahkemesi’nde 5 bin TL’lik nafaka davası açtı.

AYDA 19 BİN TL ÖDEYECEK

Lemi Gülman, 4 yıl önce spiker Ece Özbek’e gönlünü kaptırdı. 17 yıllık eşi Reyhan Gülman ve kızını terk eden Lemi Gülman boşanma davası açtı. Ancak Reyhan Gülman boşanmamakta kararlı olduğunu söyleyince, Lemi Gülman davadan feragat etti.

Tekrar bir araya gelen çiftin mutlulukları kısa sürdü. Lemi Gülman, Ece Özbek’e geri döndü. Bunun üzerine Reyhan Gülman, Ece Özbek ile İstinye Park’ta aynı evde yaşamaya başlayan Lemi Gülman’a ‘zina’ suçlamasıyla boşanma davası açtı. Mahkeme işadamının, eşine 8 bin, kızına ise 6 bin TL tedbir nafakası ödemesine karar verdi.

Haberin Devamı

Lemi Gülman ve Ece Özbek çiftinin geçtiğimiz mart ayında ise Emir adını verdikleri bir erkek çocukları oldu. Mahkeme Ece Özbek’in açtığı davada talep edilen 5 bin TL’lik nafakayı kabul ederse, Lemi Gülman ayda toplam 19 bin TL nafaka ödeyecek.

BABA TANIK OLDU

Gülman çiftinin geçtiğimiz perşembe görülen ve gizli yapılan boşanma davası duruşmasında, Lemi Gülman’ın babası Kemal Gülman da tanık olarak dinlendi.

Reyhan Gülman boşanma davası sürecinde eşinin kendisinden mal kaçırdığını ileri sürerek Gülman Ailesi’nin 7 şirketi ile gayrimenkullerine tedbir koydurmuştu.