Magazin Ayrılığın nedeni aşırı kıskançlık

Ayrılığın nedeni aşırı kıskançlık

Paylaş
Ayrılığın nedeni aşırı kıskançlık

Ünlü şarkıcı Niran Ünsal, geçtiğimiz günlerde evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi İbrahim Gugu ile ile ayrıldıklarını açıklamıştı

Ayrılık nedeni hakkında sessiz kalan ikilinin bu kararının perde arkasında, Niran Ünsal'ın kıskançlık krizleri olduğu ortaya çıktı. Aralarındaki ilişkinin bittiğini basın bülteni ile duyuran Niran Ünsal, ayrıca Nü adlı organizasyon şirketi ile sevgilisinin herhangi bir ilgisi kalmadığını ve ortaklığının bittiğini duyurdu.

Haberin Devamı

Hiç aldatmadım!

Ünsal'ın ayrıldıklarını basına ilan ettiğini öğrenen Gugu ise konu hakkında şunları söyledi: "Niran ile ilgili kötü bir şey söylemem söz konusu değil. Ancak Nü şirketiyle benim bir alakam yoktu zaten. Ben ortaklıkla ilgili herhangi bir evrak imzalamadım. Ayrılık kararına gelince; bunlar hakkında çok fazla yorum yapmak istemiyorum.

En çok kızlarını özleyeceğim çünkü onlarla aramda bir bağ vardı. Ben hiç evlenmedim, baba olmadım ancak onlarla baba-kız ilişkisi gibi bir ilişki yaşadık. Ayrılığımızın nedeni kesinlikle aldatma değil. Çünkü ben hayatımda ilk kez Niran'a sadık kaldım. Onu asla üzmedim. Aldatmak isteyen adam bunu bir alt kattaki insana bile hissettirmeden yapar ama ben bu tarz şeylere eğilim göstermedim. Niran için tüm hayatımı değiştirdim. Ama o bana bir türlü güvenemedi. Onu aldatacağıma dair bir korkusu vardı. Kıskaçlıklar da oldu. Artık huzurumuz kaçtığı için karar verip ayrıldık."

SABAH

Haberin Devamı