Türkiye (Son Dakika) Ayrılmak isteyen sevgiliye akıl almaz işkence!

Ayrılmak isteyen sevgiliye akıl almaz işkence!

Paylaş
Ayrılmak isteyen sevgiliye akıl almaz işkence!

Adana'da oturan O.E. (22), 3 ay boyunca Saniye D. (30) ile arkadaşlık etti. Ancak evlilik hazırlığı sırasında bekar sandığı sevgilisi Saniye D.'nin boşanmış ve 10 yaşında bir çocuğunun olduğunu öğrenince ayrılmak istedi. Bunun üzerine Saniye D.'nin polis memuru olan akrabaları O.E.'yi önce darp etti, sonra da üzerine kaynar su dökülmüş sopayla tacizde bulunup tecavüz etmeye kalkıştı

Adana'da yaşayan O.E. (22), geçen ağustos ayında arkadaşlık yaptığı ve evlilik hazırlığında olduğu Saniye D.’nin (30) evine gitti. Saniye D., kendisini bekar olarak bilen O.E.’ye eşinden boşandığını ve 10 yaşında bir çocuğu olduğunu söyledi. O.E., bu durumda "Seninle evlenemem" deyip sevgilisinden ayrılmak istedi. Sinirlenen Saniye D., polis olan kuzenleri Metin D. ile Yasin D.’yi çağırdı.

SOPAYLA CİNSEL TACİZ

Kısa sürede eve gelen kuzenler, O.E.’nin başına silah dayayıp darp etti. Üzerine kaynar su dökülmüş sopayla cinsel tacizde bulunulan O.E., daha sonra bir balıkçı barınağına götürüldü.

TECAVÜZE KALKIŞIP MEZAR KAZDIRDILAR

Buraya gelen kadının ağabeyi Ethem D. de vücudunda kaynar su nedeniyle yanıklar oluşan genci dövdü. Ethem D.’nin yanında bulunan ve kimliği tespit edilemeyen 'Kuşçu' lakaplı bir kişinin çağırdığı kişi de O.E.’yi çırılçıplak soyup tecavüze kalkıştı. Ardından mezar kazdırıp "Ben vatan hainiyim, darbeciyim" diye bağırttı ve o anları da cep telefonuna kaydetti. Daha sonra şüpheliler O.E.’yi bir sokağa bıraktı.

O.E.’nin şikayeti üzerine Metin, Yasin ve Ethem D. ile olaya karıştığı belirlenen Faruk Ö. tutuklanırken Saniye D. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DAVA AÇILDI

Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan savcı, Metin, Yasin ve Ethem D. hakkında 'cinsel istismar', 'hürriyetten yoksun kılma' ve 'yaralama' suçlarından 38’er yıla kadar; Saniye D. ile Faruk Ö. hakkında ise ’hürriyetten yoksun kılma’ ve ’yaralama’ suçlarından 20’şer yıla kadar hapis cezası istemiyle Adana 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’ne dava açtı. Kimliği saptanamayan 2 kişi hakkında ise soruşturma sürüyor.

DHA

Haberin Devamı