Magazin Ayşe'nin cicileri piyasayı sarsacak

Ayşe'nin cicileri piyasayı sarsacak

Paylaş
Ayşe'nin cicileri piyasayı sarsacak

Deniz Akkaya, tatlı bir telaş içinde. Ünlü model, kızı Ayşe için seçtiği 'cici'leri yeni dükkanında annelerle paylaşacak. InStyle Kids, Akkaya ile projesini konuştu

Deniz Akkaya, Eylül’ün ilk haftasında Bağdat Caddesi’nde açacağı Chic Frog isimli bebek mağazasının son detaylarıyla uğraşıyor. Mağazayı açma fikri 8 aylık kızı Ayşe ile düşmüş aklına Akkaya’nın. Zaman içinde de olgunlaşmış.

Haberin Devamı

GALERİ : DENİZ AKKAYA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

“Bebek alışverişine Ayşe’ye hamileyken başladım. Özellikle 3.5 ay kaldığım ABD’de bebek sektörünün inanılmaz ilerlediğini gördüm. Çok güzel şeyler var ve üstelik de fiyatları da hesaplı. Ayşe doğduktan sonra ise bebek tekstilinin Türkiye’de ne kadar az geliştiğini fark ettim. Bizim ülkemizde kaliteli bir şeyler almak istediğinizde inanılmaz paralar ödemek zorunda kalıyorsunuz” diyor.

Akkaya, "İşin çıkış noktası Ayşe’nin gardırobu olunca elbette seçilen ürünlerde de onun tarzını görmek mümkün. Nasıl bir tarzı mı var Ayşe’nin? “Ben kızımı çok süsleyemiyorum. Çünkü şimdiden tepki veriyor. Toka istemiyor, ayakkabılarını ayağından fırlatıyor. Bazen özenip fırfırlı elbiseler giydiriyorum ama kısa zaman sonra sıkılıp ağlamaya başlıyor. Çıkarıyoruz. Sportif bir tarzı oluyor” diyor.

Haberin Devamı

Ayşe ile günün nasıl geçtiğini anlamıyor Akkaya. “Çok hareketli. Beni yoruyor. Ama hareketsiz bir bebek olmasındansa böylesini tercih ederim. Biz yorulalım... Olsun. Hem bu sayede zayıflatıyor annesini” diye anlatıyor.

Deniz Akkaya haberleri:

KİLOLARI GİZLEYEN ELBİSE TASARLADI

BABA BODRUM'DA ANNE BEBEKLE BEBEK'TE!

İŞTE AKKAYA'NIN DÜKKANI!

Milliyet