Spor Aytekin Durmaz'dan yalanlama

Aytekin Durmaz'dan yalanlama

Paylaş
Aytekin Durmaz'dan yalanlama

Fenerbahçe-Kardemir Karabükspor maçının hakemi Aytekin Durmaz ve aynı maçın gözlemcisi Erol Ersoy, maçtan sonra yapılan toplantı ile ilgili bugün bazı gazetelerde yer alan diyalogların hiçbirinin doğru olmadığını belirtti.

31 Ekim Pazartesi akşamı oynanan maçtan sonra, karşılaşmanın hakemleri ile rutin değerlendirme toplantısı yaptıklarını kaydeden gözlemci Erol Ersoy, "Haberlerde yer alan tek doğru, maçta sonra yapılan toplantı. Yazılan diyaloglar ise tamamen hayal ürünü. Hakem Aytekin Durmaz ile aramızda "Bu mu dik durmak" şeklinde veya o mealde bir konuşma geçmemiştir. Ayrıca gazete haberlerindeki hakem notu da gerçek değildir" dedi.

Aytekin Durmaz da her maç sonrasında olduğu gibi bu karşılaşmanın ardından gözlemci ile değerlendirme toplantısı yapılarak pozisyonların üzerinden geçtiklerini ancak gazetelerde yazılan diyalogların yaşanmadığını belirtti.

Bununla birlikte, Merkez Hakem Kurulu bugün bir gazetede çıkan ve Vedat Yüksel ve Bülent Demirlek'e hazır olmaları konusunda mesaj gönderdiği haberinin de doğru olmadığını belirtti.

Haberin Devamı

Milliyet Gazetesi bugün ikili arasında geçtiği iddia edilen bir diyalog yayınlamıştı. (Haber için tıklayınız...)