Futbol Aytemiz Alanyaspor -Fenerbahçe (Maç özeti)
Paylaş
Aytemiz Alanyaspor -Fenerbahçe (Maç özeti)

Süper Lig'de 5. hafta maçında çıkış arayan Fenerbahçe deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 4-1 ile geçti

Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanan mücadelede ev sahibi Aytemiz Alanyaspor'un golünü 42. dakikada Emre Akbaba atarken konuk ekip Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 17. dakikada Janssen, 45. ve 90+5. dakikalarda Valbuena ve 60. dakikada penaltıdan Giuliano kaydetti.

Sarı lacivertli ekip bu galibiyetle Süper Lig'de bu sezon 2. galibiyetini aldı. Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 8 yaparak biraz nefes alırken, Aytemiz Alanyaspor 4 puanda kaldı.

MAÇ ÖZETİ

90+5 DK GOL! Alanyaspor 1-4 Fenerbahçe

84.DK
Maçtaki son oyuncu değişikliği konuk ekip Fenerbahçe'den geliyor. İlk golün sahibi Vincent Janssen oyundan çıkarken Roberto Soldado oyunda.

79.DK Carlos Kameni, kale vuruşunu kullanmak için ağır hareketlerde bulununca hakem Mete Kalkavan sarı kartına başvuruyor.

78.DK Fenerbahçe takımında ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Oyuna daha sonradan giren Mehmet Ekici kenara gelirken Alper Potuk oyuna dahil oluyor.

66.DK Aytemiz Alanyaspor takımında son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Chisamba Lungu oyuna giriyor, Serge Mbilla Etame oyundan çıkıyor.

61.DK Aytemiz Alanyaspor'da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Fabrice N'Sakala oyuna dahil olurken Berkan Emir oyundan alınıyor.

60.DK GOL! Fenerbahçe, Giuliano ile skoru 3-1'e getiriyor.

55.DK Aytemiz Alanyaspor takımında ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Welinton Silva oyuna girerken Lamine Gassama oyundan çıkıyor.

46.DK Hakem Mete Kalkavan ikinci yarının ilk düdüğünü çaldı.

İLK YARI SONA ERDİ

45+2 DK. GOL! ! Alanyaspor 1-2 Fenerbahçe

45.DK
Josef De Souza, rakibi Berkan Emir'e yaptığı sert faul sonrasında sarı kartla cezalandırılıyor.

42.DK GOL! Alanyaspor 1-1 Fenerbahçe
Kısa paslarla rakip yarı alanda etkili olan Aytemiz Alanyaspor'da Efecan Karaca pasını geriden gelen Vagner Love'a bırakıyor. Vagner Love, ceza yayı içinde Emre Akbaba'ya şık bir pas gönderiyor. Penaltı noktasından dönüp vuran Emre Akbaba topu ağlara gönderiyor.

32.DK Fenerbahçe takımında ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Bir önceki pozsiyonda hafif bir sakatlık yaşayan Nabil Dirar oyundan alınırken Mehmet Ekici oyuna giriyor.

27.DK Maçtaki ilk sarı kart, rakibi Serge Mbilla Etame'ye yaptığı faul sonrasında Luis Neto'ya çıkıyor.

16.DK GOL! Alanyaspor 0-1 Fenerbahçe
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında Mathieu Valbuena topu arka direğe ortalıyor, Josef De Souza kafayla indiriyor ve altıpas içinde Vincent Janssen'in tamamladığı top filelere gidiyor.

1.DK Maç başladı.


İŞTE İLK 11'LER


FENERBAHÇE: Kameni, Isla, Neto, Neustadter, Hasan Ali, Dirar, Josef, Ozan, Valbuena, Giuliano, Janssen

ALANYASPOR: Haydar, Berkan, Birol, Efecan, Etame, Emre Akbaba, Tzavellas, Junior Fernandes, Taha, Gassama, Vagner Love

Haberin Devamı