Spor Aytöre'den Aysal ve Arıboğan'a sert yanıt

Aytöre'den Aysal ve Arıboğan'a sert yanıt

Paylaş
Aytöre'den Aysal ve Arıboğan'a sert yanıt

Fenerbahçe Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Deniz Tolga Aytöre, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan'ın medyada yer alan açıklamalarına cevap verdi

Fenerbahçe'nin hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Tolga Deniz Aytöre, Galatsaray Başkanı Ünal Aysal ve sarı-kırmızılı kulübün CEO'su Lutfi Arıboğan'ın sözlerine cevap verdi.

Haberin Devamı

Aytöre, FB TV'ye yaptığı açıklamada, başkan Aysal'ın, Fenerbahçe'nin UEFA Tahkim Kurulu'nda Arıboğan ve İlhan Helvacı'yı hedef alarak savunma yapacağı yönündeki iddialarla ilgili yöneltilen soruya,

"Her şeyden önce Fenerbahçe ne zaman bir yargılama sürecine girse, maalesef hep aynı camialar ve aynı kişiler kendilerini medyanın önünde buluyorlar. Bu paniği, bu Fenerbahçe fobisini anlamak mümkün değil" dedi.

"BİZİM BİLMEDİĞİMİZ G.SARAY'A DAİR BİR TAKIM HUSUSLAR VARSA..."

Aytöre, "Ben duruşmanın ardından savunmayı kamuoyuyla paylaşacağım. Hatta kendilerine de yollayacağım.O zaman bizim de şöyle bir cevap talep etme hakkımız doğmuş oluyor; eğer bu savunmanın herhangi bir yerinde, Galatasaray kelimesi geçmediği taktirde, o zaman bunu söyleyenler çıkıp,

Haberin Devamı

'Biz Fenerbahçe'ye iftira attık ya da biz 3 Temmuz'un vazgeçilmez parçalarıyız' diye beyanda bulunacaklar mı. Kaldı ki, eğer bizim UEFA savunmamızda kullanmamız gereken ve bizim bilmediğimiz Galatasaray'a dair bir takım hususlar varsa, bunları da bize iletirlerse, seve seve kullanırız.

Hal böyle değilse, burada bahsedilecek tek husus vardır, bu da; narkolepsidir" diye konuştu.

"ARIBOĞAN MEKTUBUN İÇERİĞİNİ AÇIKLAMALI"

Fenerbahçeli yönetici, Arıboğan'ın Futbol Federasyonu'nda görev yaptığı dönemde UEFA ve müfettiş Cornu'ya kişisel görüşlerini beyan etmediğini belirttiği açıklamasıyla ilgili olarak, "Lutfi Arıboğan da saygıdeğer bir camianın önemli bir parçasıdır ve bu konuda böyle bir beyanda bulunuyorsa bu doğrudur.

Disiplin müfettişi Palacios'un raporunda 16 Ağustos 2011 tarihli bir mektuptan bahsediliyor. En azından Sayın Arıboğan bu mektubu kimin yazdığını, TFF adına bu mektubu kimin imzaladığını ya da bu mektubun içeriğinde neler olduğunu kamuoyuna açıklarsa bu bile yeterlidir" ifadelerini kullandı.