Gündem Az kalsın ölüyordu! 10 metre ilerideki yaya geçidini kullanmayıp yola atladı...

Az kalsın ölüyordu! 10 metre ilerideki yaya geçidini kullanmayıp yola atladı...

Paylaş
Az kalsın ölüyordu! 10 metre ilerideki yaya geçidini kullanmayıp yola atladı...

İstanbul Sultangazi'de yaklaşık 10 metre uzaklıktaki yaya geçidini kullanmayan Suriye uyruklu Ahmed Hadidi'ye Samet G.'nin kullandığı araç çarptı. Ahmed Hadidi kazada başından yaralandı

Dün İstanbul Sultangazi'de otobüsten inen 35 yaşındaki Suriye uyruklu Ahmed Hadidi, 10 metre ilerideki yaya geçidini kullanmak yerine yayaya yasak yerde karşıdan karşıya geçmek istedi. Bir anda yola atlayan Hadidi’ye Samet G.’nin kullandığı araç çarptı.

Haberin Devamı

KANLAR İÇERİSİNDE KALDI

Kanlar içerisinde kalan Hadidi’nin yardımına diğer sürücüler ve çevrede bulunan vatandaşlar koştu. Hadidi’yi ayık tutmak için yoğun çaba sarf eden vatandaşlar, bir yandan da peçete ile yüzündeki kanları temizlemeye çalıştı.

Ahmed Hadidi’ye ilk müdahale 112 sağlık görevlileri tarafından olay yerinde yapıldı. Çevredekilerin yardımı ile sedyeye alınarak ambulansa taşınan Hadidi, hastaneye kaldırıldı.

GÖRGÜ TANIĞI ANLATTI

Bir görgü tanığı, "O otobüsten inince karşı tarafa geçmeye çalıştı. Sağ tarafta ticari bir araba vardı. O durunca soldaki düz geldi. Düz gelince de zaten adama çarptı" dedi.

Emin YEŞİL/DHA