Spor Aziz Yıldırım anjiyo oldu

Aziz Yıldırım anjiyo oldu

Paylaş
Aziz Yıldırım anjiyo oldu

Şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve dün geceden beri gözlem altında tutulanan Aziz Yıldırım'a anjiyo yapıldı

YILDIRIM ANJİYOYU KENDİ DOKTORUNA YAPTIRMAK İSTEDİ

Aziz Yıldırım’ın kalp damarlarından birine 2006 yılında stent takıldığını söyleyen Yiğit, "Dün bize 4 saat kadar süren bir göğüs ağrısıyla gelmiş. Elektrosunda bir değişiklik yokmuş. ’Kalp krizi geçirmesin’ diye enzimlerini takip ettik.

Orada da bir değişiklik olmadı. Ağrılarının gelip gitmesi üzerine kendisine bugün anjiyo yapılmasına karar verdik. Kendisi öncelikle anjiyonun burada yapılmasını istemedi.

Daha önceki doktoruna yaptırmak istedi. Sonra kendisini ikna ettik ve burada öğleden sonra anjiyosu yapıldı" şeklinde konuştu.

YÜZDE 30 DARALMA TESPİT EDİLDİ

Eski tıkanmış olan stendin içinde yüzde 30 darlıklar olduğunu tespit ettiklerini belirten Yiğit, "Tıkanan yerin, önce mi sonra mı tıkandığını söylemek çok zor.

Darlığın olduğu yere şu an müdahale yapmaya gerek yok. Ağrıları geçene kadar gözlem altına aldık. Durumu stabil olduktan sonra taburcu edeceğiz. Medikal takibi yapılacak, normal odaya alındı" diye konuştu.

Haberin Devamı