Spor Aziz Yıldırım, 'bırakıyor' haberlerini sert bir dille yalanladı

Aziz Yıldırım, 'bırakıyor' haberlerini sert bir dille yalanladı

Paylaş
Aziz Yıldırım, 'bırakıyor' haberlerini sert bir dille yalanladı

Aziz Yıldırım, 2018 Mayıs ayından sonra başkanlık görevini bırakacağı haberlerini resmi siteden yalanladı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yakın çevresine “Artık kızımla ilgilenmeliyim. 2018'in mayıs ayından sonra locama oturur, maçları izlerim. Kimseye muhalefet yapmam ve destek veririm” ifadelerini kullandığı iddia edilen haberle ilgili bir resmi siteden bir yalanlama yayınladı

İşte açıklama:

Bugün tarihli Sözcü ve AMK Gazeteleri'nde yer alan, “Yıldırım Bırakıyor’’ ve “Önceliğim Kızım Bırakacağım’’ başlıklı haberler tamamen yalandır.

Kulübümüzün Mart ayı dergisinde yer alan yazımda kulübümüz ve gelecek ilgili düşüncelerimi açıkça belirttim. Bunun dışında konuyla ilgili, haberi yapanlar dahil hiçbir basın mensubu ve hiç kimseyle konuşmadım. Ayrıca, haber içeriğinde yer alan sponsorlukla ilgili de hiç kimseyle konuşmadım. Bahse konu gazeteler, söz konusu yalan haberlerle kime ve neye hizmet etmektedir?

Söz konusu haberler yalandır, kamuoyuna duyurulur.

Aziz YILDIRIM
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

İŞTE AZİZ YILDIRIM'IN YALANLAMASINA KONU OLAN HABER:


"Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yakın çevresine “Artık kızımla ilgilenmeliyim. 2018'in mayıs ayından sonra locama oturur, maçları izlerim. Kimseye muhalefet yapmam ve destek veririm” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Aziz Yıldırım, 1998 yılından beri sürdürdüğü görevini 20. yılda bırakmaya hazırlanıyor. Yıldırım'ın yakın çevresine artık yorulduğunu ve ailesine zaman ayırmayı istediğini söylediği öğrenildi. Eşi Gonca Hanım ve kızı Yaz için bu kararı alan Aziz Yıldırım, “2018'in mayıs ayından sonra locama oturur, maçları izlerim. Yerime kim gelecekse gelsin, muhalefet yapmam ve Fenerbahçe için desteğimi veririm” ifadelerini kullandı

EN GÜÇLÜ ADAY KOÇ


3 Temmuz sürecinde sona gelen Yıldırım'ın beraat talebinin onanmasının da bu 1 yıl içinde gerçekleşmesi bekleniyor. Böylece Aziz Yıldırım, şike ve kumpas davalarından beraat ederek, Sarı-Lacivertli kulübü bir başka isme devredecek. Başkanlığın en büyük adayı da Ali Koç olacak. Mali sıkıntıları gidermek için Arçelik'in sponsorluğunu Yıldırım'a öneren Koç, 2018'deki seçimde başkanlığın en güçlü ismi. Yıldırım'ın da Koç'a başkanlık yolunda destek vermesi bekleniyor."

Haberin Devamı