Spor Aziz Yıldırım'dan Yakındoğu Üniversitesi başkanı Işık Eyigüngör'e tokat!

Aziz Yıldırım'dan Yakındoğu Üniversitesi başkanı Işık Eyigüngör'e tokat!

Paylaş
Aziz Yıldırım'dan Yakındoğu Üniversitesi başkanı Işık Eyigüngör'e tokat!

Fenerbahçe - Yakındoğu Üniversitesi maçı sırasında iki takım yöneticileri arasında arbede yaşandı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, rakip takımın başkanı Işık Eyigüngör'e tokat attı!

Fotoğraf: Twitter / İbrahim Seten

HOŞ GELDİNİZ DEMEK İÇİN YANINA GİTMİŞTİ...


Salona giren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 'Hoş geldiniz' demek için yanına giden Işık Eyigüngör'ün suratına Aziz Yıldırım tokat attı ve salon karıştı. Spor Şube Polislerinin araya girmesiyle sakinleşen havadan sonra iki başkan ayrı ayrı yerlere oturtuldu.



Aziz Yıldırım, olaydan sonra güçlükle sakinleştirildi


AZİZ YILDIRIM: BU İŞ BURADA BİTMEYECEK


Aziz Yıldırım olaylardan sonra basın mensuplarına "Görüyorsunuz yaptıkları ahlaksızlıkları. Oyuncularımızı ayartıyorlar, bilet istiyoruz bilet vermiyorlar, burayı Beşiktaş taraftarlarıyla dolduruyorlar. Bu maç Fenerbahçe ile Yakın Doğu Üniversitesi arasında oynanacak maç. Bu Beşiktaşlıların burada ne işi var. Ama bu iş burada bitmeyecek" dedi.


"HOŞ GELDİNİZ DEDİM YUMRUK ATTI"


Yakındoğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör, olaydan sonra yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe başkanı geldiğinde “hoş geldiniz” diye elim uzattığımda bana yumruk attı kendisi. Fotoğraflarda da polis raporlarında da belli. Kendisinden maçtan sonra şikayetçi olacağım. Niye yaptı bilemiyorum kendisine sormanız lazım. Hiç bir şey yaşamadık durup dururken vurdu herkes gördü. Aziz Bey protokol tribününe geldiğinde hoş geldiniz diye elimi uzattım bana yumruk attı hepsi bu" dedi.




AZİZ YILDIRIM, İKİNCİ KEZ IŞIK EYİGÜNGÖR'ÜN ÜZERİNE YÜRÜMEYE ÇALIŞTI!


Başkan Işık Eyigüngör'ün maçtan sonra karakola giderek şikayette bulunacağı öğrenilirken, maçın son periyodunda yine sinirler gerildi. Aziz Yıldırım, son periyotta bu kez Genel Sekreter Mahmut Uslu ile birlikte Eyigüngör'ün üzerine doğru yürümeye kalkıştı. Işık Eyigüngör oturduğu yerden kalkarak salonun üçüncü katına çıktı.

Haberin Devamı