Spor Aziz Yıldırım'a kötü Gökhan Töre'ye iyi haber

Aziz Yıldırım'a kötü Gökhan Töre'ye iyi haber

Paylaş
Aziz Yıldırım'a kötü Gökhan Töre'ye iyi haber

TFF Tahkim Kurulu 60 gün hak mahrumiyeti ve 26.000.-TL para cezası verilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın duruşma talebini reddetti ve PFDK'nın verdiği cezayı onadı

Alınan karar şöyle:

Haberin Devamı

Beşiktaş A.Ş.'nin, futbolcusu Gökhan Töre'ye; - Müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle FDT'nın 41/1-a. ve 35/4. maddeleri uyarınca 3 resmi müsabakadan men cezası ve 13.000.-TL para cezası verilmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, yapılan itirazın reddine, cezanın onanmasına oybirliği ile; Kurulumuzun yaptırımın ertelenmesine ilişkin kararlarında ve FDT'nin 102. maddesinde belirtilen şartları taşıdığı anlaşıldığından "yaptırımın ertelenmesi" talebinin kabulüne, PFDK'ca verilen 3 resmi müsabakadan men cezasından henüz infaz edilmeyen yalnız 1 resmi müsabakadan men cezasının 1 yıl süreyle ertelenmesine, ertelenmeyen 2 resmi müsabakadan men cezasının ise derhal infazına oybirliği ile (K.2014/244); karar verilmiştir.

Haberin Devamı

TAHKİM KURULU, GÖKHAN TÖRE'NİN CEZASINI ONADI, 3 MAÇLIK CEZANIN 1 MAÇI 1 YIL ERTELENDİ

Alınan karar şöyle: Beşiktaş A.Ş.'nin, futbolcusu Gökhan Töre'ye; - Müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle FDT'nın 41/1-a. ve 35/4. maddeleri uyarınca 3 resmi müsabakadan men cezası ve 13.000.-TL para cezası verilmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, yapılan itirazın reddine, cezanın onanmasına oybirliği ile; Kurulumuzun yaptırımın ertelenmesine ilişkin kararlarında ve FDT'nin 102. maddesinde belirtilen şartları taşıdığı anlaşıldığından "yaptırımın ertelenmesi" talebinin kabulüne, PFDK'ca verilen 3 resmi müsabakadan men cezasından henüz infaz edilmeyen yalnız 1 resmi müsabakadan men cezasının 1 yıl süreyle ertelenmesine, ertelenmeyen 2 resmi müsabakadan men cezasının ise derhal infazına oybirliği ile (K.2014/244); karar verilmiştir.

BEŞİKTAŞLI YÖNETİCİ VERİLEN CEZA PARAYAÇEVRİLDİ

PFDK'ca Beşiktaş A.Ş.'nin, idarecisi Ahmet Mete Vardar'a müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle FDT'nın 41/1-b maddesi 60 gün hak mahrumiyeti cezası ve 26.000.-TL para cezası verilmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, yapılan itirazın reddine, cezanın onanmasına oybirliği ile karar verildi.

Haberin Devamı

Uğur DEMİRKIRDI / DHA