Spor Aziz Yıldırım'a Sivas Valiliği şoku!

Aziz Yıldırım'a Sivas Valiliği şoku!

Paylaş
Aziz Yıldırım'a Sivas Valiliği şoku!

Fenerbahçe Genel Kurul Üyeleri Recep Özcan ile Timur Özcanoğlu, Sivas Valiliği'ne başvuruda bulunup Aziz Yıldırım'ın stada alınmamasını istedi

Fenerbahçe Genel Kurul Üyeleri Recep Özcan ile Timur Özcanoğlu, sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'ın Sivasspor maçına alınmaması için avukatları aracılığıyla Sivas Valiliği'ne başvuruda bulundu.

Özcan ve Özcanoğlu'nun avukatları tarafından Sivas Valiliğine sunulan dilekçede, Aziz Yıldırım'ın 16. Ağır Ceza Mahkemesinden "şike ve örgüt suçu" nedeniyle aldığı cezanın Yargıtay 5. Ceza Dairesi tarafından onandığı belirtilerek, dernek tüzel kişiliğinin yöneticisi olmaktan ömür boyu men edildiği anlatıldı. Dilekçede, Aziz Yıldırım'ın "İstanbul Valiliği kararıyla Spor Toto Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe-Torku Konyaspor maçını statta seyredemediği" savunularak, şunlar kaydedildi:

"Fenerbahçe Spor Kulübü Derneğine ait futbol takımının 9 Şubat Pazar günü saat 16.00'da Sivasspor ile Spor Toto Süper Ligi kapsamında müsabakası vardır. Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 138. maddesi, 'Yasama ve yürütme organları ile idare, mahkeme kararlarına uymak zorundadır' hükmünü emreder. Kesinleşmiş mahkeme kararı ve anayasanın 138. maddesi kapsamlarında Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği eski başkanı Aziz Yıldırım'ın seyirden yasaklanma kararının infazı için gereğini arz ederim."

AA

Haberin Devamı