Spor Aziz Yıldırım'dan taraftarlara teşekkür mesajı

Aziz Yıldırım'dan taraftarlara teşekkür mesajı

Paylaş
Aziz Yıldırım'dan taraftarlara teşekkür mesajı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'nda dün Kıbrıs Rum Kesimi ekibi AEL Limassol ile oynadığı maçta Fenerbahçe Futbol Takımı'na verdikleri destekten dolayı taraftara teşekkür etti

Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, Fenerbahçe taraftarının, "olumsuz söylenti ve iddialara rağmen bir kez daha sadece takımını desteklemek amacıyla hareket ettiğini gösterdiğini" belirterek, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Taraftarlarımıza, Fenerbahçe sevgisinden aldığı ve 90 dakika boyunca Fenerbahçe’ye verdiği tüm güç ve destek için sonsuz teşekkür ederim. Fenerbahçemiz’in büyük taraftarı, tüm olumsuz söylenti ve iddialara rağmen dün bir kez daha ’Fenerbahçeli yalnızca takımını desteklemek, futbolcusuna güç vermek amacıyla hareket eder’ gerçeğini yaşattı. ’Fenerbahçe’ diyerek takımına güç, futbolcusuna destek, hocasına güven oldu. Birlikten ve beraberliğimizden aldığımız gücün farkında olarak hareket eden taraftarımıza, takımımız ve camiamız adına, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı olarak teşekkürlerimi sunarım. Beklediğimiz, özlediğimiz ve hedeflediğimiz başarı için, önce Fenerbahçe, hep Fenerbahçe, sadece Fenerbahçe."

Haberin Devamı

AA