Gündem Baba Ayvalıtaş: Mal varlığımı Erdoğan'a bağışlayacağım

Baba Ayvalıtaş: Mal varlığımı Erdoğan'a bağışlayacağım

Paylaş
Baba Ayvalıtaş: Mal varlığımı Erdoğan'a bağışlayacağım

İstanbul'da Gezi olayları sırasında hayatını kaybeden Mehmet Ayvalıtaş'ın babası Ali Ayvalıtaş, adalet yerini bulmadığı takdirde mal varlığını Başbakan'a bağışlayıp kendisini kabul edecek bir devlete sığınacağını söyledi

Mehmet Ayvalıtaş’ın babası Ali Ayvalıtaş, Ali İsmail Korkmaz davasını izlemek için Kayseri’ye gelirken burada kendisi ve oğlu Muharrem’in başına gelebilecek her türlü olaydan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu sorumlu tutacağını söyledi. Oğlu Muharrem’in attığı bir tweet nedeniyle evlerine polislerin gelip telefon numarasını istediğini ileri süren baba Ali Ayvalıtaş, şu açıklamada bulundu:

Haberin Devamı

"Gezi olayları sırasında biliyorsunuz oğlum Mehmet’i, ardından da 6 ay sonra bu acıya dayanamayan eşim Fadime’yi yitirdim. Şimdi de büyük oğlum Muharrem ile uğraşıyorlar. Attığı bir tweet nedeniyle polis olduğunu söyleyen kişiler, Ümraniye’deki evimize gelip 'Vali Bey senin telefon numaranı istiyor'demişler. Oğlumun attığı tweette 'Annemin ölümünün sebebi İstanbul Valisi'dir’ yazılıymış. Doğru, ben de katılıyorum bu tweete. Zira, Vali oğlumun katillerine sahip çıktı. Buradan sesleniyorum. Yeter artık ellerini bizden çeksinler. Adalet yerini bulmadığı takdirde tüm mal varlığımı Başbakana bağışlayıp beni kabul edecek bir devlete sığınacağım. Bu kadar ağır konuşuyorum. Adalet istiyoruz."

Oktay ENSARİ/ KAYSERİ, (DHA)

Haberin Devamı