Türkiye (Son Dakika) Baba-oğul birbirini öldürdü

Baba-oğul birbirini öldürdü

Paylaş
Baba-oğul birbirini öldürdü

Kastamonu'da tartışan Halil İbrahim Dabanoğlu (62) ve oğlu Hasan Dabanoğlu (45) tabanca ile birbirlerine ateş etti. Baba ile oğul kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti

Dün akşam saatlerinde Kastamonu Doğu Çevreyolu’nda, baba ve oğlunun ölümüyle sonuçlanan kavganın nedeni belirlendi.

Haberin Devamı

Kastamonu merkeze bağlı Hacıilyas köyünde aynı evde oturan ve çiftçilik yapan Halil İbrahim Dabanoğlu, iddiaya göre tarladaki yoncayı biçmesini istediği torunu 17 yaşındaki B.D.’yi okula gönderen oğlu Hasan Dabanoğlu ile tartıştı.

Evdeki tartışmanın ardından Hasan Dabanoğlu otomobil, Halil İbrahim Dabanoğlu ise traktör ile B.D.’yi almak için eğitim gördüğü Kastamonu İmam Hatip Lisesi’ne gitti. Babasından önce okula ulaşıp oğlunu alan Hasan Dabanoğlu, dönüşte çevreyolunda okula giden babası ile karşılaştı. Halil İbrahim Dabanoğlu, traktörde kornaya basıp oğlunu durdurdu. Çıkan tartışmada baba ve oğlu karşılıklı tabancalarını çıkarıp birbirlerine ateş etti.

B.D.’nin gözleri önünde meydana gelen olayda ağır yaralanan baba ve oğlu, kaldırıldıkları Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi’nde hayatlarını kaybetti. Halil İbrahim Dabanoğlu’nun vücudunda 3, Hasan Dabanoğlu’nun vücudunda ise 4 kurşun izine rastlandı. Baba ve oğlunun cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak otopsinin ardından köyde toprağa verilecek.

Haberin Devamı

Bir yakınları, Hasan Dabanoğlu’nun sürekli alkol kullandığını, bu yüzden babasıyla sık sık kavga ettiklerini, Halil İbrahim Dabanoğlu’nun ise torununu da alkol kullandığı ortamlara götürmesi nedeniyle oğluna tepkili olduğunu söyledi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

DHA