Türkiye (Son Dakika) Baba yüreği!

Baba yüreği!

Paylaş
Baba yüreği!

Maltepe'de çocuklarının trafik kazası geçirdiği haberini alıp olay yerine koşan baba, çocuklarının kazadan yara almadan kurtulduğunu öğrenince mutluluk gözyaşı döktü

İki kardeş kaza yaptı. Otomobili ağabey Yusuf Akyüz kullanıyordu. Maltepe'deki kazada aşırı hızla seyreden otomobil Gıyaseddin Budak'ın kullandığı başka bir otomobille çarpıştı.

Haberin Devamı

Çarpmanın etkisiyle iki otomobilde bariyerlere vurarak durabildi. Çarpma o kadar şiddetliydi ki Yusuf Akyüz'ün kullandığı lüks otomobilin sağ arka tekerleği yerinden çıktı. Kazada mucise eseri otomobillerde bulunanlarlar hafif sıyrıklarla kurtuldu.



GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Kazanın haberini alınr almaz olay yerine gelen Yusuf Akyüz'ün babası zor anlar yaşadı. İki çocuğunu kazanın ardından sapasağlam karşısında gören baba gözyaşlarını tutamadı.

Babalarının ağladığını gören iki gençte ağlamaya başladı. Baba ve oğullarını olay yerine gelen yakınları teselli etti. Yusuf Akyüz'ün kullandığı lüks otomobil kaza nedeniyle büyük hasar görürken, çarpmanın etkisiyle lüks otomobilin sağ arka lastiğinin yerinden söküldüğü görüldü.

Diğer otomobilde bulunan Mehmet Budak, "Araba süratliydi bir o tarafa bir bu tarafa gidiyordu" dedi. Kaza sırasında başka bir araçla seyir halinde olan bir sürücü de, "Kozyatağı'ndan buraya katar makas yapa yapa geldi. Bende tehlikeye düştüm bu kadar basit olabilir mi can bu" diye konuştu.

Kaza nedeniyle D 100 Karayolu Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Kazaya karışan iki otomobilin sürücüsü de ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

DHA