Babaeski Babaeski'de 'İstihdam seferberliği' toplantısı

Babaeski'de 'İstihdam seferberliği' toplantısı

Paylaş
Babaeski'de 'İstihdam seferberliği' toplantısı

Babaeski'de 'İstihdam seferberliği' toplantısı

Metin KARAKUŞ/BABAESKİ (Kırklareli), (DHA)-KIRKLARELİ’nin Babaeski İlçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası iş birliği çerçevesinde, işverenler için hazırlanan teşvik paketlerini tanıtmak amacı ile “İstihdam Seferberliği 2019” konulu bir toplantı düzenlendi.

Babaeski Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Babaeski Kaymakamı Hakan Özarslan, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, sanayiciler, finans sektörü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve iş adamları katıldı.

Babaeski Ticaret Borsası Başkanı Fahrettin Özün, yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin ilk gündem maddesi ekonomi olmalı. Zira ekonomide atılacak çok adım ve yapılacak çok işimiz var. Bu dönemi kesintisiz bir icraat dönemine çevirmeliyiz. Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası Üyeleri olarak ve Türk iş dünyası olarak el birliği ile daha çok üretmek, daha çok fazla yatırım, istihdam ve ihracat için çalışacağımıza söz veriyorum" dedi.

Babaeski Kaymakamı Hakan Özarslan’da “İş demek aş demek, aş demek huzur demek, memlekette hepimiz iş yerlerimizde huzur istiyoruz. Tabii ki bu konuda şuanda herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. İnşallah bu toplantıyı en kısa zamanda Sayın Valimizin başkanlığında bizde gerçekleştireceğiz orada o zaman net rakamlar ele alacağız. Ben ayrıca burada bulunan sanayici ve iş adamı arkadaşlarımdan özellikle devletin bir temsilcisi olarak, istirham ediyorum. Sizlere ihtiyacımız var. Sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bu destekler Babaeski de diliyoruz. Burası Babaeski burada iş var, inşallah bu “İstihdam Seferberliği 2019” toplantısı amacına ulaşır” diye konuştu.

Haberin Devamı