Babaeski Babaeskili öğrencilerin mektuplarına Mehmetçikten cevap geldi

Babaeskili öğrencilerin mektuplarına Mehmetçikten cevap geldi

Paylaş
Babaeskili öğrencilerin mektuplarına Mehmetçikten cevap geldi

Babaeskili öğrencilerin mektuplarına Mehmetçikten cevap geldi

Metin KARAKUŞ/BABAESKİ(Kırklareli),(DHA) - KIRKLARELİ'nin Babaeski ilçesi Mehmet Fevzi Özdemir İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin Barış Pınarı Harekatı'na katılan askerlere destek vermek için yazıp gönderdikleri mektuplara Mehmetçik, mektup ve Türk bayrağı ile teşekkür etti.

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla Suriye'nin kuzeyin sürdürülen Barış Pınarı Harekatı'na, katılan askerlere Nadırlı köyündeki Mehmet Fevzi Özdemir İlk ve Ortaokulu öğrencileri
kendi elleriyle duygu ve düşüncelerini kaleme aldığı mektupları, Mehmetçiğe ulaşması için Şanlıurfa 1'nci Piyade Hudut Bölüğü Merkez Komutanlığı'na göndermişlerdi. Minik öğrencilerin moral mektuplarına Şanlıurfa 1'nci Piyade Hudut Bölüğü Merkez Komutanlığı'ndan cevap geldi. Mehmetçikler, öğrencilerine bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür mektubu göndererek, bir de Türk bayrağı hediye etti.

Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat, mektup yazan öğrencilere,. Mehmetçiklerin, teşekkür mektubu ve Türk bayrağı göndererek cevap verdiğini söyledi. Tokat, "Her koşulda Türk askerinin ne kadar duygusal ve yardımsever olduğunu tüm dünyaya ispat etmişlerdir. Bizde Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak okulumuzu ziyaret edip, öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederek, öğrencilerimizi ödüllendirdik. Gelecek nesillerimizi de bu duygu ve düşüncelerle yetiştirileceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Türk ordusunun daima muzaffer olması temennileriyle harekat esnasında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum" dedi.

Haberin Devamı