Babaeski Babaeski'nin 'Gönül Elçileri'ne sertifika

Babaeski'nin 'Gönül Elçileri'ne sertifika

Paylaş
Babaeski'nin 'Gönül Elçileri'ne sertifika

Babaeski'nin 'Gönül Elçileri'ne sertifika

Metin KARAKUŞ/BABAESKİ(Kırklareli),(DHA) - KIRKLARELİ Valiliği'nin yürüttüğü 'Umutlu Yarınlar' projesi kapsamında Babaeski ilçesi Kaymakamlığı'nın gerçekleştirdiği 'Gönül Elçileri' programına katılanlara sertifika verildi.

Babaeski Meslek Yüksekokulu Anfi Salonu'nda gerçekleştirilen 'Gönül Elçileri' sertifika törenine Kaymakam Hakan Özarslan, Belediye Başkanı Abdullah Hacı, 1'inci Zırhlı Tugay Komutan Vekili Kurmay Başkanı Albay Uğur İçöz, Kırklareli Üniversitesi Babaeski Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğretim Üyesi Dr. Kamil Malkoçlu ile kurum müdürleri ve davetliler katıldı.

Kaymakam Hakan Özarslan, "Bir gönüllülük esasına dayanan bir proje, tabi ben burada gönüllü arkadaşlarımıza katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Çünkü biz Yüksekokulun yapmış olduğu çalışmaları çok önemsiyoruz. Burada özellikle dezavantajlı çocuklarımızın örnek alacağı, rol model olacağı ağabeylerine ve ablalarına ihtiyaçları var. Onun için sizlerin orada onların yanında olması onlar için çok büyük bir kazanç. Çünkü çevresinde onlara rol model olamayacak ya da bu durumda olmayan bir toplumsal hayat yaşayan kesimler olabiliyor. İşte insan mutlaka ömründe bu eğitim şeridinde kendisine örnek aldığı bir kişi olması lazım. Tabi örnek ve rol model olarak, bizim için çok değerli üniversite öğrencilerimizin olması, onlarında gelecekte okul hayatlarında kendilerine bir yön vereceğine inanıyorum. Ben bu projede emeği geçen özellikle tüm kurumların daire müdürlerimize, siz değerli Yüksekokul idarecilerimize ve bu projeye gönüllü olarak destek veren yüksekokul öğrencilerimize herkese çok teşekkür ediyorum. Bu kadar kalabalık bir şekilde bu projeye destek vermelerinden dolayı çok büyük bir memnuniyet duyduk. Bugün bu arkadaşlarımıza bir sertifika vereceğiz. Kendilerine bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür edeceğiz ve bundan sonra bu çalışma devam edecek. Bu sene bitti fakat gelecek, eğitim öğretim yılında bu çalışmaya aynı şekilde devam edeceğiz" dedi.

Haberin Devamı