Yaşam Babalar Günü'nde . “Sen de bir Babalık Yap” kampanyasına katılın

Babalar Günü'nde . “Sen de bir Babalık Yap” kampanyasına katılın

Paylaş
Babalar Günü'nde . “Sen de bir Babalık Yap” kampanyasına katılın

Tudors Gömlek Krallığı Babalar Günü'nde dev bir kampanyaya imza atıyor. “Sen de bir Babalık Yap” projesi ile Türkiye Genelinde alışveriş yapan her Tudors ziyaretçisi babalar gününü daha özel kılacak.

Tudors Gömlek Krallığı Babalar Gününde dev bir kampanyaya imza atıyor. “Sen de bir Babalık Yap” projesi ile Türkiye Genelinde alışveriş yapan her Tudors ziyaretçisi babalar gününü daha özel kılacak.

Haberin Devamı

TUDORS TÜRKİYE’DE HER MAĞAZASININ 1 GÜNÜNÜ BABASINA HEDİYE ALAMAYACAK ÇOCUKLARA BAĞIŞLIYOR

“SEN DE BİR BABALIK YAP” Kampanyası ile ilk kez Tudors tüm Türkiye’de mağazalarından yapılacak alışverişin 1 gününü babasına hediye alamayan çocuklara ayırıyor. Tüm Türkiye’de Tudors mağazalarından alışveriş yapan müşteriler, bu kampanyanın bir parçası oluyor. Satın aldığınız her ürün, bu kampanya ile hediye alamayan bir çocuğun hediyesi olacak.

BU YIL, BABALAR GÜNÜ ÇOK ÖZEL OLSUN

Tudors Gömlek Krallığı 6 yıldır yürüttüğü çok özel çalışmalarla modern, şık, güzel ve kaliteli ürünlerin ulaşılabilir fiyatlarla, her kitleye demokratik şıklık fırsatı sunmasını sağlamasının yanı sıra, yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile de fark ve farkındalık yaratmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu yıl “Kadına Şiddete Son”, “Çalışan Kadına 1 Gün Fazla İzin” kampanyalarını başarıyla yürüten Tudors; şimdi koruyan, kollayan, özlenen ve manası yokluğunda daha çok hissedilen babalar için, onlara bu özel günde hediye vermek isteyen ama imkansızlıklarla veremeyen çocuklarla dev bir kampanyaya imza atıyor.

Haberin Devamı

17 HAZİRAN’A KADAR PEK ÇOK ÇOCUK, TUDORS İLE BABASINI SEVİNDİRECEK

Haziran ayının üçüncü hafta sonu 17 Haziran 2018 Pazar Babalar Gününe kadar devam edecek kampanya ile pek çok çocuk Tudors ile babasına istediği hediyeyi verme şansına sahip olacak. İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu ve pek çok sivil toplum örgütü ile yürütülen proje ile Tudors; Türkiye genelinde mağazalarından yapılacak alışverişi hediye alamayan çocuklarla paylaşılacak.