Antalya Babalarıyla kaya tırmanışı yaptılar

Babalarıyla kaya tırmanışı yaptılar

Paylaş
Babalarıyla kaya tırmanışı yaptılar

Babalarıyla kaya tırmanışı yaptılar

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)- KUMLUCA ilçesi Olympos tatil merkezinde düzenlenen Akdeniz Üniversitesi(AÜ) Kaya Tırmanış Şenliği renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Şenliğe, AÜ öğretim görevlisi Yılmaz Sevgül çocuklarıyla katılarak tırmanış yaptı.
AÜ Spor Bilimleri Fakültesi Kaya Tırmanış Şenliği Olympos tatil merkezinde gerçekleştirildi. Kaya tırmanışı ile uğraşan üniversite öğrencileri başta olmak üzere, doğa tutkunlarını bir araya getiren şenlik iki gün sürdü. Şenliğe, AÜ öğretim görevlisi Yılmaz Sevgül ile çocukları Yiğit (13) ve Yağız (7) da katıldı. Yağız ve Yiğit şenlik süresince babaları Yılmaz Sevgül ile tırmanış yaptı, doğanın tadını çıkardı. Dünyanın zirvesi olarak bilinen Everest Dağı'nı tırmanan Türk dağcılardan birisi olan Yılmaz Sevgül, her iki oğlunu da doğa ve dağcılık tutkunu olarak yetiştiriyor. Tırmanışla ilgili düzenlenen etkinlikleri kaçırmayan baba ve oğulları, dağları keşfediyor, doğa ile iç içe kamp yapıyor.
AÜ Olympos Kaya Tırmanış Şenliği'ni kaçırmadıklarını belirten Yılmaz Sevgül, “Burayı ailecek çok seviyoruz. İki oğlumla tırmanmak, zaman geçirmek beni çok mutlu ediyor. Her ikisi de çok iyi dağcı olacak. Kapasiteleri çok yüksek" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı