Türkiye (Son Dakika) Babasını yatağında bıçakladı!

Babasını yatağında bıçakladı!

Paylaş
Babasını yatağında bıçakladı!

Konya'da yaşayan bir adam, iddiaya göre iş bulmasını istediği için tartıştığı babası 56 yaşındaki babasını yatağında göğsünden meyve bıçağıyla yaraladı

Konya’da 31 yaşındaki Endüstri Mühendisi Mehmet Ali Ö., iddiaya göre iş bulmasını istediği için tartıştığı babası 56 yaşındaki İsa Ö.’yü, yatağında göğsünden meyve bıçağıyla yaraladı. Ardından bıçakla, kendi kol ve bacaklarını da keserek zarar verdi. Hafif yaralı baba ve oğul, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, bugün saat 10.00’da merkez Selçuklu İlçesi Feritpaşa Mahallesi’nde Ceyda Sitesi’nde meydana geldi. Meram Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsa Ö., dün akşam evde oğlu Mehmet Ali Ö.’yü iş bulması konusunda uyardı. Bunun üzerine baba ve oğul arasında çıkan tartışma kısa süre sonra sona erdi. Mehmet Ali Ö. de bugün iddiaya göre mutfaktan aldığı meyve bıçağı ile yatağından uyuyan babası İsa Ö.’yü göğsünden yaraladı. Ardından bıçakla, kendi kol ve bacaklarını da keserek zarar verdi. Diğer aile bireyleri de polise haber verdi. Baba ve oğul ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Mehmet Ali Ö.’nün tedavisinden sonra gözaltına alınacağı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

DHA

Haberin Devamı