Gündem Babasının cesedini görünce şoka girdi

Babasının cesedini görünce şoka girdi

Paylaş
Babasının cesedini görünce şoka girdi

Kayseri'de, aşırı hızlı yapan otomobilin çarptığı bisikletli Mehmet Gümüş olay yerinde ölürken, caddede temizlik yapan temizlik işçisi Ahmet Gümüş, kaza yerinde babasını görünce şoka girdi

Erkilet Bulvarı üzerinde saat 14.00 sularında meydana gelen kazada, Şahismail Anık yönetimindeki 38 UR 845 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle, bisikletiyle evine giden Mehmet Gümüş'e çarptı.

Çarpmayla birlikte düşüp başını da asfalta çarpan Mehmet Gümüş, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Polis, ölen kişinin kimliğini belirlemeye çalışırken, o sırada kaza yerine yakın yerde temizlik yapan ve Kocasinan Belediyesi'ne temizlik hizmeti veren bir şirkette çalışan Ahmet Gümüş, meraklandı.

Kaza yerine giden Ahmet Gümüş, kazada ölen yaşlı adamın babası olduğunu görünce şoka girdi. Cesedin başından ayrılmayan ve uzun süre kendine gelemeyen Ahmet Gümüş'ü, daha sonra polisin ifadesini almak için karakola götürmek istedi.

Gümüş, “Şimdi işteyim, çalışıyorum. İzin almam gerekir” diyerek polislerle gitmedi.

Polis, sürücü Şahismail Anık'ı gözaltına alırken, Mehmet Gümüş'ün cesedi de Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İsmet KÖZELO/KAYSERİ (DHA)