Türkiye (Son Dakika) Bacağına demir korkuluk saplandı!

Bacağına demir korkuluk saplandı!

Paylaş
Bacağına demir korkuluk saplandı!

İzmir'in Buca ilçesinde, sokakta oynayan 15 yaşındaki Şahin C., kaçan topunu almak için girdiği apartman bahçesinin korkuluklarından atlayıp çıkmak istediği sırada ayağı kaydı. Demir korkuluk bacağına saplanan çocuk AKS ve sağlık ekiplerinin yardımıyla kısa sürede kurtarılarak hastaneye kaldırıldı

Olay, saat 01.00 sıralarında Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Sokakta arkadaşlarıyla top oynayan Şahin C.'nin topu apartman bahçesine kaçtı. Demir korkuluklardan atlayarak içeri giren çocuk, topunu aldıktan sonra tekrar bahçe korkuluklarından atlamak istedi. Bu sırada ayağı kayan Şahin’in sol bacağına ucu sivri olan demir korkuluk battı.



Olayı görenler durumu sağlık ve AKS ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen AKS ekipleri, hidrolik kesici ile bahçe korkuluklarını keserek çocuğu’i kurtardı. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale ardından Şahin, bacağına saplanan korkuluk demiriyle birlikte, ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer35192","35192","201509","35192-.jpg","1", "0","Bacağında korkulukla hastaneye götürüldü");

Burada tedaviye alınan talihsiz çocuğun bacağındaki korkuluk demiri yapılan müdahaleyle çıkarıldı. Tedavisi devam eden Şahin C.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Azat YILDIZ/İZMİR, (DHA)