Magazin Bade'ye Hakim şoku!

Bade'ye Hakim şoku!

Paylaş
Bade'ye Hakim şoku!

Oyuncu Bade İşçil, eşi Malkoç Sualp'in kardeşi Tarkan Sualp'e açtığı davada ifade verdi. İşçil'in mahkemede tanınmış bir kişi olduğunu söylemesi üzerine hakim, “Ben sizi tanımıyorum. Ne iş yapıyorsunuz” dedi.

Oyuncu Bade İşçil, Nişantaşı’ndaki evinin açık adresini sosyal medyada paylaşan boşanma davaları süren eşi Malkoç Sualp’in kardeşi Tarkan Sualp ile mahkemelik oldu. Tarkan Sualp hakkında Bade İşçil’in “Kişisel verilerini hukuka aykırı olarak ele geçirmek ve yaymak” ve “Sesli, yazılı veya görüntülü Hakaret” suçundan 2 yıl 3 aydan 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasına katılan İşçil, Tarkan Sualp’ten şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

İstanbul’da görülen duruşmaya Tarkan Sualp katılmadı. Sulap’ten şikayetçi olan ise Bade İşçil ise duruşmada hazır bulundu. İşçil, ifadesi esnasında kamuoyu tarafından tanınmış ve sosyal medyada takip edilen bir kişi olduğunu söylemesi üzerine hakim, “Ben sizi tanımıyorum. Ne iş yapıyorsunuz?” diye sordu. Bade İşçil de “Oyuncuyum” diye yanıt verdi.

İşçil, “Sosyal medyada, evimin adresi sanık tarafından deşifre edilmiştir. Boşanmada suçlu benmişim gibi göstermeye çalışılması nedeniyle şikayetçiyim” dedi. Hakimin “Boşandınız mı?” sorusunu ise İşçil, “Henüz boşanmadım” diye yanıtladı. Tarkan Sualp’in avukatı ise, Sualp’in şehir dışında bir toplantıya katıldığı için duruşmaya gelemediğini belirterek gelecek celse müvekkili ile birlikte savunma yapacaklarını söyledi.

Haberin Devamı