Spor Bafetimbi Gomis'de flaş gelişme!

Bafetimbi Gomis'de flaş gelişme!

Paylaş
Bafetimbi Gomis'de flaş gelişme!

Akhisar maçında Mustafa Yumlu ile yaşadığı pozisyonda kırmızı kart gören ve cezasını bugün kupa sınavında çekecek olan Gomis, ligdeki Yeni Malatya mücadelesine ilk 11’de oynayacakmış gibi hazırlanıyor. Yönetim ise 2 maç ceza gelirse örneklerle itiraz edecek.

Galatasaray’ın olaylı Akhisar mücadelesinde Mustafa Yumlu’ya fiziksel müdahalesi nedeniyle kırmızı kart gören Bafetimbi Gomis, ilk cezasını bugünkü kupa sınavında çekecek.

Sivas Belediye deplasmanına götürülmeyen Fransız futbolcu, izin yapmak yerine, ligdeki Yeni Malatyaspor mücadelesine ilk 11’de forma giyecekmiş gibi hazırlanıyor. 32 yaşındaki futbolcu, PFDK’nin kendisine en fazla 1 maç ceza vereceğinden emin. Galatasaray Yönetimi de süreci çok yakından takip ediyor. Eğer Gomis’e 2 maç ceza gelirse, yönetim somut örneklerle birlikte Tahkim Kurulu’na itirazda bulunacak.

ALPER POTUK VE BABEL ÖRNEĞİ


Bu sezon benzer pozisyonlarda kırmızı kart gören oyunculardan Alper Potuk ve Ryan Babel’e 1’er maçlık ceza verilmişti. Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen iki yıldız hakkında çıkan bu kararlar, Galatasaray Yönetimi tarafından emsal olarak gösterilecek. Hatta yöneticilerin, teknik direktör Tudor’la da görüşerek, Gomis’i 11’e göre hazırlamasını, 1 maçtan fazla ceza çıkmasının mümkün olmadığını söyledikleri öğrenildi.

Haberin Devamı