Türkiye (Son Dakika) Bağcılar'da anne vahşeti: 2 çocuğunu boğarak öldürdü!

Bağcılar'da anne vahşeti: 2 çocuğunu boğarak öldürdü!

Paylaş
Bağcılar'da anne vahşeti: 2 çocuğunu boğarak öldürdü!

İstanbul Bağcılar’da 26 yaşındaki Hatice Tiryaki, 5 yaşındaki oğlu Muhammet ve 4 aylık kızı Rabia Tiryaki’yi boğarak öldürdü. Gözaltına alınan anne, “Sürekli hastalanıyorlardı. Bakamıyordum, eşime çocukları yurda vermemiz gerektiğini söyledim” dedi

İnsanın kanını donduran olay İstanbul Bağcılar Yüzyıl Mahallesi 41’nci Sokak’ta önceki gece 01.00 sıralarında meydana geldi.

26 yaşındaki Hatice Tiryaki, eşinin işte olduğu sırada cinnet getirdi.

5 YAŞINDAKİ OĞLUNU ELLERİYLE BOĞDU


Anne Tiryaki, 5 yaşındaki oğlu Muhammet’i elleriyle, 4 aylık bebeği Rabia’yı da yastıkla boğarak öldürdü.

Hatice Tiryaki, daha sonra erkek kardeşini arayarak, “Ben iyi değilim. Çocuklarımı da boğarak öldürdüm” dedi.

Bunun üzerine eve gelen kardeşi Uğur Arı, yeğenlerinin cansız bedenlerini yatağın üzerinde buldu.

"SÜREKLİ HASTALANIYORLARDI, BEN DE İYİ BAKAMIYORDUM"


Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan anne Hatice Tiryaki’nin, “Sürekli olarak hastalanıyorlardı. Ben de iyi bakamıyordum. Bu nedenle de kendimi kötü hissediyordum. Hatta eşime de çocuklara bakamadığımı, yurda vermemiz gerektiğini söyledim. Ancak kendisi kabul etmedi. Oğlumu ellerimle, kız bebeğimi de yastıkla boğdum” dediği öğrenildi.


(Muhammed Tiryaki)

KOMŞUSU ANLATTI


Komşuları Zehra Demir, "Camdan babaanne bakıyordu. Gülüp konuştu karşı komşumla yarım saat sürmedi, bir 10 dakika sürmedi, ’Bak bir ambulans gelmiş’ dedim. ’Bunlarda hasta yok bir şey yok bu niye geldi akıl hastası komşunun kızana geldi herhalde’ dedim. Ondan sonra geçiştirdim. Biraz sonra baktım, saat 22.00 gibi millet toplandı. Murat’ın teyzesini gördüm, bizim Hatice’nin çocukları ölmüş, biri erkek biri kız. Ben bunları 20 seneden fazladır tanıyorum. Kardeşleri buradaki binaya taşındı, o da üst kata taşındı, hiçbir sorunları yok. Bunların maddi durumları çok iyi. Cinnet getirmiştir herhalde" dedi.

İşte Zehra Demir'in açıklamlarının tamamı:



Haberin Devamı