Gündem Bağcılar metrosunda 'Reina teröristi' alarmı

Bağcılar metrosunda 'Reina teröristi' alarmı

Paylaş
Bağcılar metrosunda 'Reina teröristi' alarmı

İstanbul Ortaköy'deki ünlü gece kulübü Reina'yı yılbaşı gecesi kana bulayan terörist Abdulgadir Masharipov'un görüldüğü iddiası üzerine polis, Bağcılar metrosunu kapattı. Yaklaşık 1 saat süren arama çalışmalarının ardından metro istasyonu yeniden açıldı. Atatürk Havalimanı, Marmaray ve Yenikapı durağında güvenlik önlemleri artırıldı

İstanbul Bağcılar'daki metro istasyonunda Reina teröristinin görüldüğü ihbarı üzerine polis, metro istasyonunu kapattı.

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Bölgeye çok sayıda polis sevk edildi, istasyon ve çevresinde aramalar yapıldı. Aynı zamanda Atatürk Havalimanı metro girişinde de güvenlik önlemleri artırıldı.

POLİS KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ İNCELEDİ

Metro çevresine özel harekat polisleri de sevk edildi. Metronun kamera görüntülerini inceleyen polis, şüpheli şahsın bir başka yöne gitme ihtimaline karşı bölgede geniş çaplı uygulama başlattı.

BAĞCILAR METROSU AÇILDI

Yaklaşık 1 saat süren polisin arama çalışmalarının ardından Bağcılar metro istasyonu yeniden açıldı.



MARMARAY VE YENİKAPI METROSUNDA HAREKETLİLİK

Marmaray ve Yenikapı metrosunda da yoğun güvenlik önlemi alan polis ekipleri, vatandaşların çantalarını ve üzerlerini aradı. Her ihtimali değerlendiren polis ekipleri, metroların tüm girişlerini ve çıkışlarını kontrol altına aldı.


Terörist Abdulgadir Masharipov

REINA'DA YILBAŞI GECESİ NELER YAŞANMIŞTI?


Özbek asıllı terörist Abdulgadir Masharipov, yeni yılın ilk saatlerinde İstanbul Ortaköy'de bulunan ünlü gece kulübü Reina'yı kana bulamıştı. Gözü dönmüş teröristin otomatik silahla ateş açtığı hain terör saldırısında 39 kişi hayatını kaybetmiş, 65 kişi de yaralanmıştı.



Olay yerinden gelen ilk görüntüler